Hamilelikte Cinsellik

Canim senin korkun var ve eminim eşinde istemez öğle düşünüp kendini üzme belli başlı sebeblerinizden ötürü olmuyor.
hayatta hersey cinsellik değil bence tamam ihtiyaç ama olmasada oluyor gene yasanabiliyor..

Tabii canım bebek icin sabrediyoruz eşim şikayetci değil bu durumdan aslında oda gördü bnm neler yasadıgımı oyüzden sorun yok ama ben kafamda kuruyorum

Tabii canım bebek icin sabrediyoruz eşim şikayetci değil bu durumdan aslında oda gördü bnm neler yasadıgımı oyüzden sorun yok ama ben kafamda kuruyorum

Kurma Birtanem bebeği de etkilersin.
başka şeylerle ilgilen duygusal anlamda eşinle vakit gecir mesela beraber film izleyin disari çıkın sinemaya gidin evde oyun oynayın bebek için bişiler araştırın yada ufak ufak alışveriş olabilir kitap oku mesela hem bebekte dinler.

Bişey sorucam sana tatlım benm gün icinde bebek saatte 3 4 defa karnımda toplanıyor kendini sanki dısa dogru itiyor buda beni rahatsz ediyor beni bi korku aldı kötü bi durummuki bu bi bilgin varmı

Bişey sorucam sana tatlım benm gün icinde bebek saatte 3 4 defa karnımda toplanıyor kendini sanki dısa dogru itiyor buda beni rahatsz ediyor beni bi korku aldı kötü bi durummuki bu bi bilgin varmı

Bilgim yok canım ya bazen sabah benim kizda da toplaniyor uyandigimda yürüyorum açılıyor doktoruna sordun mu tatlım ne olduğunu

Bilgim yok canım ya bazen sabah benim kizda da toplaniyor uyandigimda yürüyorum açılıyor doktoruna sordun mu tatlım ne olduğunu
1 hafta önceydi kontrolüm ozamanlar sık sık olmuyodu yinede söledm doktoruma günde 7 8 kere normal dediydi ama şu 3 gündür sık sık toplanıyo kasılıyprum hssediyorum ve rahatsz oluyorum doktorumda izinde ayın 6 kadar yok

Başka doktoragorunebilirsin canım sorun yok dediyse yoktur

Tatlim hic sorun etme cinsel meseleyi ilk baslarda insan hep bi endise de oluyo bisey olur mu diye ama unutma sen ne kadar rahat olursan bu donemlerde yasanan iliski de o derece rahat olur Hormonlarimiz surekli degisiyo ben 6 bucuk aydayim suan ve biz hic oyle kisitlama getirmedik hatta benim esim bu durumdan cok memnun cunku o da hamilelik suresince ondan uzak duracagimi saniyodu ama akisina biraktik hic etkilemedi bizi konus esinle hormon seviyenin arttigindan bahset :))

Bahsettim canım
Hatta telden doktorlarin yazdığı makaleleri okuttum benden uzaklasmasssinda endiseliyim üstüne gelmiycem bu ara kendimi sıkıcam o ne zaman isterse yapicaz

Canim bu senden uzaklasacagi bisey degil ona bunu anlat asil yani sen yetmiyo degilsin bende durumlar asiri de bizimki demeden ben dedim hatta noluyo sana boyle falan diye gulmustu bende aynen boyle demistim bana olan sey hormonlarimin artmasi o nedenle istek fazla demistim iyi iste ne guzel diye karsilamisti biraz da sıkma bu kkonudaa akisina birak
Bahsettim canım
Hatta telden doktorlarin yazdığı makaleleri okuttum benden uzaklasmasssinda endiseliyim üstüne gelmiycem bu ara kendimi sıkıcam o ne zaman isterse yapicaz

bizimkide sen garipsin sen le bir daha ilişkiye girmek istemiyorum dedi bende ısrar etmiycem akışına bırakıcam anlıycan

Tatlim rahat davran sen aksine bunun iyi oldugunu goster gulerek de ki yahu ne garip olucam ne guzel iste sana olan istegim artti daha ne de ya diger turlu olsa senden uzak dursam daha mi hosuna gidecekti bu hallerimin keyfini cikaralim de zaten dogumdan sonra bi sure olmayacak iliski konulari
bizimkide sen garipsin sen le bir daha ilişkiye girmek istemiyorum dedi bende ısrar etmiycem akışına bırakıcam anlıycan

kızlar hamileyim henüz bir aylık bile değilim ilişki konusunda ne yapalım hamile olduğumu öğrendikten sonra hiç ilikişkiye girmedik korkuyoruz bi şey olur diye ..nasıl olmalı sizce

Dedim ama bizimki öküz ben napıyım inanirmsin yanında Ruj sürüyorum bu havada şort giydim çok sıcak die felan ama dikkatini cekmedi bile :/ tuhaf

Dur bakalim bi donem gitme ustune yavas yavas o da anlayacaktir stres yapip bebegini de etkileme gececek illa ki hersey zamanla

bazen bazı erkekler eşleri hamile olunca otomatik kendilerini uzak tutabiliyormus diye okumustum canım hani içinde cocugumu taşıyor yapamam çocuk hissedermi endişesi olabiliyormus alttan altta ama cok sanslı bi adam ne soğuk türk kadınları var valla bencede akısına bırak üstüne gitme senden nötr bi tavır gördüğünde mutlaka durum ilgisini çekecektir

Inşallah canım evet bencede şanslı ama bizim ki istekli olmam konusunda şikayetçi çocuk için değil o tuhaf :)

o zaman keyifli ve sakin oldugu bir vakit neden bu durumdan şikayetci oldugunu sor acıkca konusun canım bulmuş bunuyor valla:)

Bende oyleydim canim ama sukur gecti benim esimyapmiyordu birde hergun cocuga bisey olcak diye banada sorsan hergun istiyodum :) geciyo yani karnin cok buyuk degilken tadini cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…