• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte cinsel ilişki

beyaz kelebek88

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2016
164
48
18
36
Kizlar cinsel ilişkide korunuyor musunuz bi yazı da spermin içindeki bir maddenin rahim agzi kasolmalarına neden olduğu için korunmalı yazıyordu. Birqz açık oldu ama kusura bakmayin

İlk gebeliğimde yeni evliydim Korunmadık. İlişki sorun olmaz demişti doktorda. Şükür sağlıklı Bi kızım var ❤️❤️

gebeliğin ilk haftalarında dikkat edilmesi gerektiğini söylemişti sağlık ocağındaki hemşire. düşük riskine karşı.

merhaba kızlar :KK52: bu konuda benim de aklımda soru işaretleri var daha yeni gebeyim doktorum bu konuda herhangi birsy söylemedi ama cinsel ilişkinin ilk aylarda korunmalı ve 10 günlük sürelerde olmasını duydum. Daha öncesi düşük riski yapabiliyomus diye. Böyle birsey var mı? yani herhangi bir gün sınırlaması verildi mi size ?:KK46:

:) Korunmama gerek kalmıyor eşim bildiğin piskolojisi bozuldu bebeğim aklıma geliyormuş zarar vericem ona sanki diyor o pozisyona dahi girmiyoryz

:) Korunmama gerek kalmıyor eşim bildiğin piskolojisi bozuldu bebeğim aklıma geliyormuş zarar vericem ona sanki diyor o pozisyona dahi girmiyoryz

Hahaha o durum bizde de var :) eşim karnıma bile dokunmuyor. Bazen zorla hareketlerini hissetsin diye koyuyorum elini çocuğunu dinle diye :):):)

valla açıkcası 3 aylık hamileyim bana doktorum serbest demişti ama ben korkuyorum internette de okudum cinsel ilişki hamilelikte çok faydalıymış diye yazıyor ama biz daha başlayamadık :)

valla açıkcası 3 aylık hamileyim bana doktorum serbest demişti ama ben korkuyorum internette de okudum cinsel ilişki hamilelikte çok faydalıymış diye yazıyor ama biz daha başlayamadık :)
Doğumu kolaylaştırıyor Can'ım. Ve çok doğru inan yani. Bi kadın ben doğum yaparken Bi türlü açılması olmadı. Ebe geldi senin kocan nerdeydi sen hamileyken bu kadar sancıya 2 cm zor açıldın sesi, kocam askerde dedi kadın

Doğumu kolaylaştırıyor Can'ım. Ve çok doğru inan yani. Bi kadın ben doğum yaparken Bi türlü açılması olmadı. Ebe geldi senin kocan nerdeydi sen hamileyken bu kadar sancıya 2 cm zor açıldın sesi, kocam askerde dedi kadın
o dediğiniz son aylar için geçerli hamileliğin ilk döneminde sperm düşüğe felan etki edebiliyormuş hemde enfeksiyon riski açısından korunmalı

Bulantilardan dolayi her seye mesafeliyim zaten. bircok kadina hamilelikte kocasi kokuyor. kocam bana kokmadi ama elimi tutunca bile daraliyorum. bi de hep hasta gibiyim bulantilardan dolayi. Mecalim yok yani hicbir seye.

Back
X