Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mrb arkadaşlar bence bu utanılacak bir konu değil
hamileyim ve doktor 3 ay ilişki olmazsa iyi olur dedi kanamam falan yok bu konuda bilgisi olan var mı yeni evliyiz zor oluyor ayrıca kocamdan da soğumak istemiyorum
tabiki utanılacak bır konu degıl
benım dr da 3 ay yasaklamıştı..benım bıraz rısklıydı gerçi ama normal de de doktorlar ılk üç ay ilişkinin iyi olmadıgını söylüyorlar ben 4 ayımdayım dr korunarak ilişkiye müsade etti..ilk üç ay çok önemlı bi dönem zaten..iş yapma konusunda agır kaldırmama konusunda da çok dikkatlı olun...bebegin herşeyi ılk ü ayda oluyor sonrada kılo almaya başlıyor dr larda ılk üç ay her açıdan dınlenmeyı öneryor cinsel ilişkide bunun içinde
uatanılacak bır konu deıl canım bu...
keske hamıle kalsamda hıc gırmesem ılıskıye.
ayrıca canım sana sunu söleyım böle durumlarda cıftın anlayıslı olması lazım.yatarkmı ınsanlar brbırıne ısınıyor...sogumakta ne demek..
canım bana yasak falan demedi ilk doktorum ikinci doktor yasak dedi ama pek uydugum söylenemez:kedi:allaha şkür 6 aylık oldum ikimizde cok saglıklıyız sana tek tavsiyem cok dikkatli davranın no problem ama tabikide risk varsa doktorunu dinle
benim doktorum herşeyin normal risk falan yok herşey serbest dedi... tabiki bunun içine cinselliğide söyledi:)))) bence sende de düşük tehlikesi falan yoksa korkmana gerek yok canım:=)))
teşekkürler kızlar...doktor tavsiyesine uymak gerek zaten doktor dedi diye korkudan yapamadım gerdek gecesi gibi oldu:kedi:
ama kocam her akşam dışarı çok gidince klava:ee bende duygusalım tabi:CüvCüv:
sağolun kızlar
Selam Kizlar
canim aklina hic öyle kötü seyler getirme. kocanda senin kadar heyecanlidir buna inan.
Doktorunu dinle bencede. Banada ayni yasagi koydu en azindan riskli dönemi atlatana kadar iliskiye girme dedi. Dogacak bebislerimiz sadece bizim olmadigina göre babalarda anlayis göstereceklerdir mutlaka.
ay ağzımdan aldın lafı canım rabim versinde biz cinsellik var die sevmedik eşlerimizi tabi arkadaşımız yeni evli tam yaşamadan evliliği hamile olunca korkular yaşamış normal bence keşke bizim gibi bebek hasretiyle yaşayanların olsa çokta önemli deil cinsellik olmazsa olmazımda deil hamile arkadaşım bişi olmaz 3 .5 aydan hayatın sonuda deil rabim bebek vermiş varmı ötesi keyfini çıkar ..
merheba,aslında cinsel ilişki düşük riski olan gebelikler için sakıncalı...DR öyle diyor....ben 5 aylık hamileyim ilk evlendiğimiz günki gibi herşey.....korkmamak lazım bir kere...ve hiç çekinmeden beraber oluyorduk..korkmadan rahat bir şekilde.....hem ayrıca hamileykenn daha güzellll oluyor yaaaaaaaa
merhabalar hanımlar bende 7 haftalık hamileyim dr bana bi sakıncası olmadıgını normal ilişkiye devam edebileceğimizi söyledi taki son aya kadar ama ben pek dr gibi düşünmüyo eşimden dolay uzun aralıklarla oluyo
selam, normal hamilelikte cinsel iliskiye girmede hicbir sorun yok. ama riskli hamilelik ise ilk 3 ay tavsiye etmiyorlar, ozellikle daha onceden dusukler oldu ise tavsiye edilmiyor.
cinsel iliskiden sonrasinda biraz kan gelebiliyormus, bunuda doktorlar normal korkulacak birsey yok diyorlar, ama insan tedirgin olur herhalde ister istemez, o yuzden eger iliskiden sonra biraz akinti oluyor ise ben yapmamayi tercih ederdim
bizde ilk aydan beri doktorumuza defalarca sormamiza ragmen hic bi sakincasi olmadigi bebegin rahime cok guzel yerlestigini ve rahim agzininda cok guzel kapali demisti ..
hatta ben turkiyede hic alttan muayene etmiyorlar demistim bir defasinda siz her ay yapiyorsunuz diye sordum
oda rahimde aciklik olup olmadigina baktiklarini ve buna mecbur bakilmasi gerektigini soylemisti
ilk aylar mesela kontrol ederken alttan cok hassas davraniyordu
simdi son kontrollerimde hicde oyle olmadi cok canim acidi .. bi kac arkadasda hep son ay kontrollerinden sonra sularinin geldigini ve dogumlarinin basladigini soylemislerdi ..
suan ben 40. haftadayim ve hala gelesi yok benim nazli oglumun
doktorum bol yuruyus yap ve SIK SIK iliskiye girin dedi acik bi sekilde .. demekki riskli hamileliklerde iliskiye girmek dusuk nedeni olabilir
Arkadaşlar bende hamileyim :)))
Ama hamile olduğumu kan testi sonucunda öğrendim henüz doktora gitmedim ultrasyonda görünmesi için regli 10 gün geçmesi gerekiyormuş.daha kese bile oluşmamıştır dedi doktor ..Ama biz dayanamayıp bi kaç kere ilişkiye girdik.Sizce bebeğime bişey olmuş mudur
Eğer risk varsa sakıncalı ki risk varsa zaten 3 ay hiç bişey yapma bebeğin için risk yoksa eğer nette gebelikte cinsel ilişki şekilleri gösteriliyo ben şimdi burdan yazmıyım bi bakarsın ama dr yok dediyse yok ...