- 10 Eylül 2008
- 472
- 3
- 38
- Konu Sahibi kardelen_32
merhaba arkadaşlaropuyorumnanaktan son aylarda cinsel ilişkinin doğuma faydası olduğu doğru mu?:kedi: yani doğumu kolaylaştırdığı söyleniyor sizce doğru mudur? yoksa zararlı mıdır bebeğe falan?a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk üç ay cinsel ilişki düşüğe sebep olurmu.Cevaplarinizi bekliyorum:icecream:
arkadaşlar ben 8 haftalık hamileyim doktor bana ilişki serbst dedi ama ben çok kasılıyorum ilişki de bişey olur diye yapmıyorum allahtan eşim anlayışlı ama yine de üzülüyorum. siz ilk aylarda naptınız bi zararı oldu mu??
arkadaşlar ben 8 haftalık hamileyim doktor bana ilişki serbst dedi ama ben çok kasılıyorum ilişki de bişey olur diye yapmıyorum allahtan eşim anlayışlı ama yine de üzülüyorum. siz ilk aylarda naptınız bi zararı oldu mu??
canım doktor sertbest dediyse hiç korkma..ben 33. haftamdayım ilk haftalardan beri cinsel ilişkiye giryoruz ve hiçbir sorun olmadı. bence bi sorun yoksa sen de rahat olmaya ve girmeye çalış. sonuçta hayatının tamamı bebk demek değil kaldıki ona zarar vermen imkansızken. bebeğe zarar verme ihtimalin olsa böle bi bencillik yapma derdim. ama tamamaen bebeğe adanmış bi hayat sonrasında psikolojik olarak seni olumsuz etkileyebilir. hayatını normal gidişatında sürdürmeye çalışırken size yeni bir üyenin katılacağı güzel duyguyla mutluluğunu 2 ye katlamalısın bence... unutmaki mutlu bebekler mutlu ailelerden çıkar...
bahair söylediği herşeye canı gönülden katılıyorum a.syerimseniben
sağol kardelencim.. :) öyle dğilmi ama... sonuçta biz bu çocukları nasıl yaptık... yaşanan böyle bi paylaşım, sevgi bütünlüğü sonucunda meydana geldi bu bebişler....
İlk üç ay cinsel ilişki düşüğe sebep olurmu.Cevaplarinizi bekliyorum:icecream: