canım öncelikle hayırlı olsun hamileliğin,benimde 6.haftada başladı çaydan tiksinmem,şuan 18.haftamdayım halen çay içemiyorum,cinsiyetimizde henüz belli deil,göstermiyor bebişim.Benim ilk hamileliğimde çaydan çok tiksinmiştim 6.haftada başlamıştı tiksinme oğlum olmuştu. bu hamileliğimde de yine çaydan tiksinme başladı. acaba yine mi erkek diyorum?
çaydan tiksinen anneler çok merak ediyorum cinsiyetler neler?
ilk hamileliğimde doktorum çay günde 2 bardak içilecek dedi. ben hamileliğimi ğrendikten 2 hafta sonra resmen tiksindim çaydan. acaba öncesinde günde 4 5 bardak içmemin etkisi var mıdır?canım öncelikle hayırlı olsun hamileliğin,benimde 6.haftada başladı çaydan tiksinmem,şuan 18.haftamdayım halen çay içemiyorum,cinsiyetimizde henüz belli deil,göstermiyor bebişim.
aslında anem, değilim. kansızlığımda yok yeni yaptırdım testlerimi.Kızımda ve oğlumda çaydan tiksindim. Çünkü ağır anemim vardı. Ben cinsiyetle ilgili olduğunu düşünmüyorum. Çay demir emilimini azaltıyor. Vücut otomatik kendini koruyor.
kime dedin canım?kizin oldu
benim de 2. de oğlan olacak gibi geliyor. hoş olsa da üzülmem ama gönlümde geçen kız. erkek olsa oğluma arkadaş, kız olsa banabelli olmuyor ki ablam çay tiryakisiyken tiksindi kızı oldu. Hayırlısı Allah gönlüne göre versin.