Enise_diyorki Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 10 Ekim 2012 320 24 40 21 Haziran 2015 Konu Sahibi Enise_diyorki #1 Merhaba Güzel Anneler, Hamilelikte çatlakları önlemek için hangi kremleri kullanıyorsunuz ?
tavsancan Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Eylül 2010 2.630 1.191 42 22 Haziran 2015 Konu Sahibi Enise_diyorki #2 Merhaba, bebeğiniz yüzünü kapamış :) maşallah. Lierac ve Johnsons baby yağı tavsiye ederim. Lierac biraz tuzlu ama iyi denebilir. Lierac Phytolastil jel
Merhaba, bebeğiniz yüzünü kapamış :) maşallah. Lierac ve Johnsons baby yağı tavsiye ederim. Lierac biraz tuzlu ama iyi denebilir. Lierac Phytolastil jel
K kubix Üye Kayıtlı Üye 4 Ocak 2015 28 4 36 23 Haziran 2015 Konu Sahibi Enise_diyorki #3 Ben hamileligimde dustan sonra ve gun icerisinde bir iki kez badem yagi ve uni vazalin kullandim bir tek catlagim olmadi sizede tavsiye ederim
Ben hamileligimde dustan sonra ve gun icerisinde bir iki kez badem yagi ve uni vazalin kullandim bir tek catlagim olmadi sizede tavsiye ederim
hiram2015 ❤Allahım ikinci meleğimde geliyor çok şükür tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 25 Şubat 2015 2.393 1.396 24 Haziran 2015 Konu Sahibi Enise_diyorki #4 Enise_diyorki .!.: Merhaba Güzel Anneler, Hamilelikte çatlakları önlemek için hangi kremleri kullanıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Ben badem yagi ve cikolata yagi kullandim ara arada zeytin yagi surdum karnim hic catlamadii cok sukurrrrrr....
Enise_diyorki .!.: Merhaba Güzel Anneler, Hamilelikte çatlakları önlemek için hangi kremleri kullanıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Ben badem yagi ve cikolata yagi kullandim ara arada zeytin yagi surdum karnim hic catlamadii cok sukurrrrrr....
Enise_diyorki Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 10 Ekim 2012 320 24 40 25 Haziran 2015 Konu Sahibi Enise_diyorki #5 Herkeste farklı tabi geçen bir arkadaşımda aynısını söyledi, eczacıya sordum bella b önerdi doğal içeriği var etkisi kanıtlanmış dedi
Herkeste farklı tabi geçen bir arkadaşımda aynısını söyledi, eczacıya sordum bella b önerdi doğal içeriği var etkisi kanıtlanmış dedi
V Vugi Üye Kayıtlı Üye 30 Haziran 2015 227 159 40 30 Haziran 2015 Konu Sahibi Enise_diyorki #6 Kakao yağı kullandım ve tek çatlağım yok
Slvshn Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2015 19 0 32 9 Temmuz 2015 Konu Sahibi Enise_diyorki #7 Hatunlar selammmm ben sebamedin kremini kullandım sabah aksam maşallah çtlak diye bişi yukkkk