hamilelikte çatlaklar..

naz_idill

cαπıʍ βεβεğįʍ ♡
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
532
327
32
Vazelinin zararı var mı? Vazelin hamilelikte kullanılır mı?
Ciddi bir yan etkisi olduğu bilinmemekle birlikte hamilelik (gebelik) döneminde kullanılması tavsiye edilmemektedir. İçeriğinde yer alan petrol ve petrol türevleri gebelik döneminde yan etkiler yaratabilir. Ayrıca kullanmadan önce bir uzmandan yardım alınması yararlı olacaktır. Ne olur ne olmaz kullanmayalım arkadaşlar. :)

Konunun yeri burası değil sanırım Ben iki hamileliğimde de bebe yağı kullanmıştım. Arka arkaya 2 hamilelikten sıfır çatlakla çıktım Ama cilt yapısıyla da alakalı biraz. Doktorum çatlayacağı varsa ne yaparsan yap çatlar demişti.

Badem yağıııı.. ben onu kullandımm sıfır çatlakk..

Çatlağı önleyen en önemli etken kalsiyum kızlar .. Eğer yeterli miktarda kalsiyum almıyorsanız mutlaka dr unuza danışarak onun önerdiği kalsiyum hapını kullanın .. Ayrıca badem yağı zeytin yağı ve aktarda yapılan badem yağlı karışımlar hem doğal hem ucuz hemde bebişe zararsız

off 2 yıl önce nerdeydiniz kızlar ya çatladım çatlayacağı varsa çatlar dediler hiçbişi yapmadım

Valla epey para döküp dünyanın kremini aldım, yetmedi biooil aldım yetmedi her türlü seyi sürüp yağlı pehlivan gibi gezindim. Ama gel gör ki her yanım piri reisin dünya haritası gibi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…