Merhaba hanımlar.. ![Anne Adayı :anneadayı: :anneadayı:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk78.gif)
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
İkinci bebeğime hamileyim şuan 6 aylık.. İlk bebeğimdensonra çok geçmeden tekrar hamilelik dönemine girdim.. İlk gebeliğimde her hangi bir karın, bacak, kol vs. Gibi çatlamalar olmadı zaten kötü bir hamilelik geçirdiğim için kilo al almamıştım.. Ama bu hamileliğim de sanırım çatlicam kilo alımından dolayı.. Henüz çatlamadım ama kilo alımı son iki ayda artıcak tabii ki..
Bana doktorum lierac diye bi krem verdi henüz almadım.. Yağ karışımı falan da kullanmayı düşünüyorum.. Ama bazı kişiler hiç bişeyin işe yaramadığını söylüyorlar..Hamilelikte yırtık, çatlak oluşmaması için ne yapmalı kullandığınız herhangi bişeyler var mı.. Benimle de paylaşırsanız sevinirim.. sevgiyle kalın..![KK36 :KK36: :KK36:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk36.gif)
![Anne Adayı :anneadayı: :anneadayı:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk78.gif)
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
İkinci bebeğime hamileyim şuan 6 aylık.. İlk bebeğimdensonra çok geçmeden tekrar hamilelik dönemine girdim.. İlk gebeliğimde her hangi bir karın, bacak, kol vs. Gibi çatlamalar olmadı zaten kötü bir hamilelik geçirdiğim için kilo al almamıştım.. Ama bu hamileliğim de sanırım çatlicam kilo alımından dolayı.. Henüz çatlamadım ama kilo alımı son iki ayda artıcak tabii ki..
Bana doktorum lierac diye bi krem verdi henüz almadım.. Yağ karışımı falan da kullanmayı düşünüyorum.. Ama bazı kişiler hiç bişeyin işe yaramadığını söylüyorlar..Hamilelikte yırtık, çatlak oluşmaması için ne yapmalı kullandığınız herhangi bişeyler var mı.. Benimle de paylaşırsanız sevinirim.. sevgiyle kalın..
![KK36 :KK36: :KK36:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk36.gif)