• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte Çatlak Kremi Tercihi

watermelon_watermelon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2014
1.209
658
88
Merhaba anneler ve anne adayları.Çatlak kremi kullanıyormusunuz kullandınız mı?hangi aydan itibaren kullanılmalı?hangi marka en etkili ve bebeğe zararsız?yorumlarınızı bekliyorum.

Canim ben gobegim cikmaya baslayinca bebe yagi icine kakao yagi koydum onu surdum 2 3 aydirda bio oil kullaniyorum dönusumlu ama aksam bio oil sabah bebe yagi hic catlamadim

ben de araştırmalarım sonucu lierac ve mustela arasındayım 3. ay sonu başlamak istiyorum Allah kavuşturursa o günlere.Hangisi daha faydalı ve içeriğinde zararlı kimyasal(petrol ürünleri,parafin,paraben,v.s.) bulundurmayan hangisi o da önemli benim için

açıkçası bende o yüzden kullanmadm badem yağını,vazelinide duydum bu arada ama kullanan var mı aranızda bilmiorm
bana doktorum vazelini önermedi içinde petrolatum var diye aslında 1 hafta kullanmıştım yumuşacık yapmıştı vazelin dışında kakao yağı bebe yağı sebamed striacare falan kullandım ama ne yaptımsa çatlamayı engelleyemedim:(

Ben 2. aydan beri biooil kullanıyorum. Son 1 haftadır da badem yağı ile birlikte kullanıyorum. Sabah biooil, akşam badem yağı. Doktorum zayıf olduğum için çatlak riskimin yüksek olduğunu söyledi. Son günlerde karnımda kaşıntı olmaya başladı, kaşımamak lazımmış. bakalım benim yağlar işe yarayacak mı ? :anneadayı:

Ben 2. aydan beri biooil kullanıyorum. Son 1 haftadır da badem yağı ile birlikte kullanıyorum. Sabah biooil, akşam badem yağı. Doktorum zayıf olduğum için çatlak riskimin yüksek olduğunu söyledi. Son günlerde karnımda kaşıntı olmaya başladı, kaşımamak lazımmış. bakalım benim yağlar işe yarayacak mı ? :anneadayı:
Canım işe yaradı mı senin kullandıkların? Doğumuna az kalmıştır sanırım

BENDE sebament bebe yağı kako yağı kullanıyorum çevremdekılere gösteriyorum karnım şimdilik yok dediler 13-14 haftalarda başladım ara da kaşınma az da olsa kaşımıyoru m ilk gebeliğim çatlak ı nasıl anlarız kırmızı çizgimidir nasıl bi şey yakınımda gördüm kırmızı çigiler vardı o olunca mı çatlaktır merak ettim

Back