- 21 Kasım 2014
- 1.209
- 658
- 88
- Konu Sahibi watermelon_watermelon
Merhaba anneler ve anne adayları.Çatlak kremi kullanıyormusunuz kullandınız mı?hangi aydan itibaren kullanılmalı?hangi marka en etkili ve bebeğe zararsız?yorumlarınızı bekliyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün dr.uma soracaktım ne kullanayım diye unuttum.Badem yağının tüylenme yapabildiğini duydum o nedenle endişelendim olabilir mi acaba?lierac paris kullanmaya başladm , badem yağıda iyi gelio die duydm ama hiç sürmedm
bana doktorum vazelini önermedi içinde petrolatum var diye aslında 1 hafta kullanmıştım yumuşacık yapmıştı vazelin dışında kakao yağı bebe yağı sebamed striacare falan kullandım ama ne yaptımsa çatlamayı engelleyemedimaçıkçası bende o yüzden kullanmadm badem yağını,vazelinide duydum bu arada ama kullanan var mı aranızda bilmiorm
Tatli badem yagi tuy yapar dogru ama aci badem yagi yapmaz ben kulandim ve hic catlama yada tuy olmadiDün dr.uma soracaktım ne kullanayım diye unuttum.Badem yağının tüylenme yapabildiğini duydum o nedenle endişelendim olabilir mi acaba?
Canım işe yaradı mı senin kullandıkların? Doğumuna az kalmıştır sanırımBen 2. aydan beri biooil kullanıyorum. Son 1 haftadır da badem yağı ile birlikte kullanıyorum. Sabah biooil, akşam badem yağı. Doktorum zayıf olduğum için çatlak riskimin yüksek olduğunu söyledi. Son günlerde karnımda kaşıntı olmaya başladı, kaşımamak lazımmış. bakalım benim yağlar işe yarayacak mı ?
Canım işe yaradı mı senin kullandıkların? Doğumuna az kalmıştır sanırım