Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
20 haftalık hamileyim son 1 haftadır çok çarpımtım oluyor nefesi zor alıyorum bazen sanki merdiven çıkmış gibi oluyorum dün mesela nabızım 127 çıktı sizce normal mi hamilelikte ya
20 haftalık hamileyim son 1 haftadır çok çarpımtım oluyor nefesi zor alıyorum bazen sanki merdiven çıkmış gibi oluyorum dün mesela nabızım 127 çıktı sizce normal mi hamilelikte ya
Ya bende korktum ne biliyim o kadar kalbimin atışını hissediyorum ki kafama takıyorum bu yuzden yarın doktora randevu alıcam bakalım canım inşallah dediğin gibi normaldir kardiyolojiyle falan ugraşmıyım bide