Bence o ilaçlar yerine okyanus suyu kullanın. Benim hamilelik boyunca başucumdan eksik olmadı okyanus suyu. Bebekler de onu kullanıyor sorun yok o açıdan. Doktorum önermişti zaten. Bende genel bi kuruluk vardı. Kanıyordu da sonra. Doğumdan sonra geçti tamamen. Bir de oda nemlendirici aldık biz. Büyük 2 litre kapasiteli olandan. Odaya epey nem veriyordu güzel uyuyordum.Merhaba arkadaşlar 30 haftalık hamileyim iki hafta önce grip oldum geçti ama burun tıkanıklığı kaldı iki haftadır gece ölüyorum nefes alamıyorum ağzım açık uyuyorum budefa yarım saatte bir kuruyor ağzım uyanıyorum nefessiz kalmışım daralıyorum sürekli su içmekten budefa tuvaletten bu tarafa gelemiyorum .gündüz de kötü ama bir şekil biraz idare ediyor da akşama doğru bir tıkanıyor hayat kalitem sıfıra düşüyor doktoruma sordum 5 gün iliadin sprey kullan dedi sonra 10 gün de nesonex sprey kullan dedi şuan 5 gün üioldu iliadin kullanalı gerçekten bir fıs sabah akşam kullanıyorum anında rahatlatıyor açıyor ama işte bağımlı oldum sanki onsuz nefes alamıyorum sabah akşam mutlaka bir fıs sıkıyorum. Yarın 10 gün boyunca nasonex spreye başlıycam of umarım geçer ya bazı yorumlar okudum doğuma kadar böyle çekmiş olanlar var napcam ya bir yandan bebeğe zarar verirse diye korkuyorum of bilmiyorum aşırı rahatsız edici gerçekten
Ama öyle kuruluk felan değil inanılmaz bir nefes darlığı yapıyor nefes alamıyorum budefa panik oluyorum gerçekten anlatılmaz yaşanır resmen böyle birşey hayatımda yaşamadım hiç tamamen tıkanıyor ağızdan nefes ala ala da ağzım dudaklarım kuruyor uyku uyuyamıyorum on dakika yarım saatte bir su içmeye kalkıyorum bir damla su içsem sonra bide tuvalete sıkışıyorum ay rezalet birşey gerçekten olacak gibi değil böyle zaman geçmez yani 2 ay var daha doğum of allahım gerçekten napcam şaşırdım doktor sprey kullan dedi ama internette de önerilmiyorBence o ilaçlar yerine okyanus suyu kullanın. Benim hamilelik boyunca başucumdan eksik olmadı okyanus suyu. Bebekler de onu kullanıyor sorun yok o açıdan. Doktorum önermişti zaten. Bende genel bi kuruluk vardı. Kanıyordu da sonra. Doğumdan sonra geçti tamamen. Bir de oda nemlendirici aldık biz. Büyük 2 litre kapasiteli olandan. Odaya epey nem veriyordu güzel uyuyordum.
Okyanus suyu alın dediğim gibiAma öyle kuruluk felan değil inanılmaz bir nefes darlığı yapıyor nefes alamıyorum budefa panik oluyorum gerçekten anlatılmaz yaşanır resmen böyle birşey hayatımda yaşamadım hiç tamamen tıkanıyor ağızdan nefes ala ala da ağzım dudaklarım kuruyor uyku uyuyamıyorum on dakika yarım saatte bir su içmeye kalkıyorum bir damla su içsem sonra bide tuvalete sıkışıyorum ay rezalet birşey gerçekten olacak gibi değil böyle zaman geçmez yani 2 ay var daha doğum of allahım gerçekten napcam şaşırdım doktor sprey kullan dedi ama internette de önerilmiyor
Alayım bi bakayım ama umarım faydası olur tabi tabi yan yatıyorum zaten sırt üstü çok rahatsız ediyor bebekten dolayı asla yatamıyorum sağ veya sola yan yatıyorum ama öyle bir tıkanıklık ki asla açılmıyor ya su çekiyorum tuzlu su çekmeye çalışıyorum ama tıkalı asla gitmiyor çekemiyorum bile okadar kapalı sadece iliadin sprey açtı işte burnumuOkyanus suyu alın dediğim gibi
Çok güzel açıyor
Yan yatıyorsunuz dimi yan yatsanız da mı daralıyorsunuz
Giysilerinize ve yastığınıza cold mix ya da okaliptus yağı damlatırsanız burnunuz açılır. Hiçbir zararı olmayan bitkisel şeyler bunlar.Merhaba arkadaşlar 30 haftalık hamileyim iki hafta önce grip oldum geçti ama burun tıkanıklığı kaldı iki haftadır gece ölüyorum nefes alamıyorum ağzım açık uyuyorum budefa yarım saatte bir kuruyor ağzım uyanıyorum nefessiz kalmışım daralıyorum sürekli su içmekten budefa tuvaletten bu tarafa gelemiyorum .gündüz de kötü ama bir şekil biraz idare ediyor da akşama doğru bir tıkanıyor hayat kalitem sıfıra düşüyor doktoruma sordum 5 gün iliadin sprey kullan dedi sonra 10 gün de nesonex sprey kullan dedi şuan 5 gün üioldu iliadin kullanalı gerçekten bir fıs sabah akşam kullanıyorum anında rahatlatıyor açıyor ama işte bağımlı oldum sanki onsuz nefes alamıyorum sabah akşam mutlaka bir fıs sıkıyorum. Yarın 10 gün boyunca nasonex spreye başlıycam of umarım geçer ya bazı yorumlar okudum doğuma kadar böyle çekmiş olanlar var napcam ya bir yandan bebeğe zarar verirse diye korkuyorum of bilmiyorum aşırı rahatsız edici gerçekten
Burun ucuna okaliptüs lu şeyler sürünce de iyi geliyor demişlerdiAlayım bi bakayım ama umarım faydası olur tabi tabi yan yatıyorum zaten sırt üstü çok rahatsız ediyor bebekten dolayı asla yatamıyorum sağ veya sola yan yatıyorum ama öyle bir tıkanıklık ki asla açılmıyor ya su çekiyorum tuzlu su çekmeye çalışıyorum ama tıkalı asla gitmiyor çekemiyorum bile okadar kapalı sadece iliadin sprey açtı işte burnumu
İşe yarar mı dersiniz ay çok araştırdım bu hamilelikte tıkanıklığa sanki birşey fayda etmemiş herkes öyle yazmış çok korkutucu gerçekten öyle iğrenç birşey ki ama deniycem herşeyi doğal olan ilaçsız atlatabileceğim herşeyi deniycem . Papatya suyu buharı da demişlerdi bazı yerlerde onu da 3 gün yaptım da tık faydası olmadı hiç hemdeGiysilerinize ve yastığınıza cold mix ya da okaliptus yağı damlatırsanız burnunuz açılır. Hiçbir zararı olmayan bitkisel şeyler bunlar.
Kendime de çocuklara da bebekliklerinden beri kullandığım yöntemdir. Spreyler geçici çözüm, burun içi kuruyunca yeniden tıkanıyor. Bunların kokusu sürekli burnunuza geleceğinden uzun süreli çözüm sağlıyor. Gripleri hep bununla atlatırız biz. Ayrıca omuz göğüs gibi yerlerden burnunuza gelen koku sağlığınıza olumsuz bir etki de etmez. Bir iki damla omuza bir iki damla yastığa, sabah kadar rahat uykuİşe yarar mı dersiniz ay çok araştırdım bu hamilelikte tıkanıklığa sanki birşey fayda etmemiş herkes öyle yazmış çok korkutucu gerçekten öyle iğrenç birşey ki ama deniycem herşeyi doğal olan ilaçsız atlatabileceğim herşeyi deniycem . Papatya suyu buharı da demişlerdi bazı yerlerde onu da 3 gün yaptım da tık faydası olmadı hiç hemde
Ben careyi burun bantlarinda bulmustum. Oneririm. Baska turlu uyuyamiyordumMerhaba arkadaşlar 30 haftalık hamileyim iki hafta önce grip oldum geçti ama burun tıkanıklığı kaldı iki haftadır gece ölüyorum nefes alamıyorum ağzım açık uyuyorum budefa yarım saatte bir kuruyor ağzım uyanıyorum nefessiz kalmışım daralıyorum sürekli su içmekten budefa tuvaletten bu tarafa gelemiyorum .gündüz de kötü ama bir şekil biraz idare ediyor da akşama doğru bir tıkanıyor hayat kalitem sıfıra düşüyor doktoruma sordum 5 gün iliadin sprey kullan dedi sonra 10 gün de nesonex sprey kullan dedi şuan 5 gün üioldu iliadin kullanalı gerçekten bir fıs sabah akşam kullanıyorum anında rahatlatıyor açıyor ama işte bağımlı oldum sanki onsuz nefes alamıyorum sabah akşam mutlaka bir fıs sıkıyorum. Yarın 10 gün boyunca nasonex spreye başlıycam of umarım geçer ya bazı yorumlar okudum doğuma kadar böyle çekmiş olanlar var napcam ya bir yandan bebeğe zarar verirse diye korkuyorum of bilmiyorum aşırı rahatsız edici gerçekten
Ya inşallah işe yarar çünkğ grip tıkanıklığı gibi değil tamamen nefes kesiyor garip birşry bu umarım allahım nolur geçsin ya deniycem yarın okaliptus yada cold mixKendime de çocuklara da bebekliklerinden beri kullandığım yöntemdir. Spreyler geçici çözüm, burun içi kuruyunca yeniden tıkanıyor. Bunların kokusu sürekli burnunuza geleceğinden uzun süreli çözüm sağlıyor. Gripleri hep bununla atlatırız biz. Ayrıca omuz göğüs gibi yerlerden burnunuza gelen koku sağlığınıza olumsuz bir etki de etmez. Bir iki damla omuza bir iki damla yastığa, sabah kadar rahat uykuinşallah işinize yarar.
YaaaBen careyi burun bantlarinda bulmustum. Oneririm. Baska turlu uyuyamiyordum
Evet dogumdan sonra sip diye gecti. Doguma kadar sıkıntılıydı. Yok denemedim zaten kokulara karsi cok hassastim muhtemelen kullanamazdimYaaadoğuma kadar böyle mi sürdü sizin de doğumdan sonra mı geçti . Şu okaşipyus yada cold mix tarzı denediniz mi doğal şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?