Arkadaşlar meraba bende kronik bir alerji var alerjik rinit diye geçiyor. Ve 1 yıllık otrivin bağımlılığım var(burun spreyi) haftada bir kutu kullanmaya başladım son zamanlarda sıklaştı. 3 aylık hamileyim doktorum asla kulanmamam gerektiğini söyledi ama zaten bağımlıyım kullanmazsam nefes alamıyorum bırakamadım bir türlü. Hamile olduğum için burun tıkanıklığım gittikçe arttı ve otrivin hiç bir işe yaramıyor. 3 aydır burnumdan nefes alamıyorum çok zor oluyo çarpıntım oluyor bazen ateşim çıkıyor doğru oksijen alamadığım için. Boğazım ağrıyor ağzım sürekli açık olduğundan kuruyor çok fazla. Artık çenem ağrımaya başladı ağzım açık olduğundan dolayı yemek yerken zorlanıyorum geceleri yatamıyorum yaşam kalitem çok düştü boğuluyor gibi oluyorum. Burun içindeki etlerim şiştiğinden, hamile olmazdan önce kbb doktorum ameliyat önermişti. Sürekli ağzından nefes almak kalbimi de yoruyor hatta kalpte büyümeye sebep olurmuş bir doktor demişti. Artık dayanamıyorum iki burnumda tam tıkalı. çarpıntım çok oluyor. Kendi sağlığımı da düşünmek istiyorum lütfen kaba yargılayıcı yorum yapmayın sadece bu dönemde bu sorunları yaşayan varsa çözüm yollarını yazabilir doktorada gittim tabiki ama maalesef sadece birkaç ilaç önerebiliyor onlar da tabiki açmıyor. Siz ne kullandınız ne yaptınız
Son düzenleme: