Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cumaya kadar adet olmazsa test yapacağım cünkü ctesi yolculuga çıkıyorum.çok stresliyim çünkü ssvd için önümüzdeki yazı beklemeyi planlıyordumPozitif cikar korkusuyla doguma kadar bekleyecek haliniz yok ya.
Kac gun geçmiş test yapin nedir ne degildir ogrenin.
umarım bundan sonrasını rahat geçirirsiziz.ablamda sizin gibiydi fakat ikizdi onun.yaz ayları daha zor oluyor sanırım5 haftada bulantım başladı,17.haftaya kadar şiddetlenerek arttı.3ay günde 6-7kere kustum sürekli serum yedim bi lokma yemek yiyemedim bir yudum su içemedim.yeni geçti bulantılar.şimdide aşırı yanma ekşime şişkinlik var ilaçta kar etmiyor.çok doluyumda bu konuda yazmak istedim :) inşAllah sizin olmaz
Ah canım ah , ne çektiğimi bir ben bi Allah bilir.hayattan nefret ettim nasıl bukadar yoğun bulantılara dayanabildim bilmiyorum.Allah yardım ediyor.klima altında sürekli takılıyorum.Allahtan çalışmıyorum.Rabbim çalışan hamilelelere kolaylık versin.umarım bundan sonrasını rahat geçirirsiziz.ablamda sizin gibiydi fakat ikizdi onun.yaz ayları daha zor oluyor sanırım
benim ilk hamileliğimde olmadı .am 2. de olmayacak dıye birsey yok.yasayanlar kaçıncı haftada hissetti bunu bilmek istedim.Bunun bulantıyla ilgisi ne?
Bulantının kişisel bir şey olduğunu mutlaka siz de biliyorsunuz.
Bende sizin gibiydim neler cektim agla agla bisey yiyemiyorum bebegim gelismeyecek diye dovunmelerde cabasi.5 haftada bulantım başladı,17.haftaya kadar şiddetlenerek arttı.3ay günde 6-7kere kustum sürekli serum yedim bi lokma yemek yiyemedim bir yudum su içemedim.yeni geçti bulantılar.şimdide aşırı yanma ekşime şişkinlik var ilaçta kar etmiyor.çok doluyumda bu konuda yazmak istedim :) inşAllah sizin olmaz
ssvd denemem önümüzdeki yaza düşünüyorduk.o yuzden su an hamilelik düşüncesi beni asırı strese soktuBu arada konu sahibi gununde regl oluyirsaniz baya gecikmis test yapin bu an evvel gebeliginizide riske atmayin niye korkuyorsunuz istemiyormusunuz bebegi
normalde adetim geciktiğinde veya adetten 1 hafta önce gerginlik baslar bende.bu ay hiç öyle birsey yok çok rahatımssvd denemem önümüzdeki yaza düşünüyorduk.o yuzden su an hamilelik düşüncesi beni asırı strese soktu
Benimde bi kızım olcak sanırım sizinde öyle, haftalarımızda aynıymış , tekmeleri başladımı sizinBende sizin gibiydim neler cektim agla agla bisey yiyemiyorum bebegim gelismeyecek diye dovunmelerde cabasi.
Baslamadi ya ondan korkuyorum normalde bu haftalarda baslarmis elimi karnima koyunca hissediyorum bazen sizin basladimiBenimde bi kızım olcak sanırım sizinde öyle, haftalarımızda aynıymış , tekmeleri başladımı sizin
Canım bende bir haftadır hissediyorum tekmeleri.doktoruma arkadaşlarım 16.haftada hissetmişler demiştim oda 24.haftaya kadar hissetmemek normal demişti.korkma çok yakında hissedersin sende.ultrasonda herşey normalse sıkıntı yokBaslamadi ya ondan korkuyorum normalde bu haftalarda baslarmis elimi karnima koyunca hissediyorum bazen sizin basladimi
Ultrasonda hersey normal gorunuyor coksukur bide size sey sorcam ben ikili testi yaptirdim normal cikti 3e gerek duymadim bu yuzden siz naptiniz testleriCanım bende bir haftadır hissediyorum tekmeleri.doktoruma arkadaşlarım 16.haftada hissetmişler demiştim oda 24.haftaya kadar hissetmemek normal demişti.korkma çok yakında hissedersin sende.ultrasonda herşey normalse sıkıntı yok