• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte bulantı sorunu

Ssedaa__22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2016
42
25
88
34
Merhaba arkadaşlar. Ben 9 haftalık hamileyim,bulantılarım 6.hadiftadan itibaren başladı ve kusmalarım oldu. Kokulara aşırı hassasiyetim var.Fakat bir gün iyi oluyorum bir gün bulantıdan hareket edemiyorum. Kahvaltı ve akşam yemeklerinden sonra özellikle bulantı yaşıyorum. Sizce bu normal mi. Ve cinsiyeti hakkında ipucu verir mi? Tecrübeli anneler yardımcı olursanız çok sevinirim.:110:

Bulantıların normal.12.13 haftaya kadar sürmuştü bende.Bulantilarla cinsiyet hakkinda hicbir baglantı yok bence.

Merhaba arkadaşlar. Ben 9 haftalık hamileyim,bulantılarım 6.hadiftadan itibaren başladı ve kusmalarım oldu. Kokulara aşırı hassasiyetim var.Fakat bir gün iyi oluyorum bir gün bulantıdan hareket edemiyorum. Kahvaltı ve akşam yemeklerinden sonra özellikle bulantı yaşıyorum. Sizce bu normal mi. Ve cinsiyeti hakkında ipucu verir mi? Tecrübeli anneler yardımcı olursanız çok sevinirim.:110:
Ben 14. haftadayim ve hala devam ediyor bulanti malesef ... siz iyi yemek yapabiliyormussunuz ben onuda yapamiyorum kokudan .. gayet normal bi durum bulanti ve cinsiyetle hic alakasi yok

Bugün iyiyim ama dün bulantıdan hareket edemiyordum. Bi gün bulantılı bigün bulantısız olması normal mi peki

Bulantıdan ölüyorum, dün sabah doktor randevum vardı, ay yok çok iyiyim maşallah dedim, çıkınca kahvaltıya gittik, ondan beri kendime gelemiyorum, uyuyorum uyanıyorum devam ediyor. Yarın işe gidicem. Bu halde nasıl olcak bilmiyorum. 6. Haftam bitiyor.

Back