• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte bulantı için.metpamid

elzem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012
464
33
68
selamlar
metpamid adlı ilaçı tavsiye etti bana eczacı arkadaşım
hamileyken kullanıp memnun kalan veya zararını gören varsa yazabilirmi?

Eczacılardan tabiki pek cok ilacın tavsiyesini alıp kullanıyoruz ama hamilelikte ilaç tavsiyesi alma bence. Doktorun senin durumuna gore ilaç verecektir. Benim cok zor geciyordu. En ağır ilaçlar bile pek iyi gelmedi. Yani mide bulantılarını hamilelikte tam olarak kesen bir ilaç kimseden işitmedim. Ancak kusmalar azaltılıyor. Metpamid de acaba senin haftada kullanılıyor mu?Ben cildiye doktorumun verdiğini bile önce kendi doktoruma gösteriyorum.Dikkat etmek lazım.

benim de mide bulantım çok oluyor.Doktora metpamid kullanabilirmiyim diye sorduğumda " hayır" cevabını aldım.Bence eczane yerine doktoruna sorman daha iyi olur..

benim de mide bulantım çok oluyor.Doktora metpamid kullanabilirmiyim diye sorduğumda " hayır" cevabını aldım.Bence eczane yerine doktoruna sorman daha iyi olur..

bugun kendı doktorumda ben soylemeden aynı ılacı verdı ama fazla içme dedi yan etkısı olabılır dedi
cok kötü oldugum zaman içeçeğim sadece tşk yorum için.

bulantıların bir kaç hafta sonra azalacak canım ben şuan çok iiyim çok az denecek kadar kaldı canım merak etme

Back