- 8 Ocak 2020
- 758
- 595
- 53
- 27
- Konu Sahibi serenaysero
-
Regli tarihiniz doğru ise ortalama 1-2 eylülde yumurtlamışsın, test ile mi takip ettiniz yumurtlama gününü?Öncelikle merhaba.
Benim 1 oğlum var 2. Çocuğu düşündüğümüz için 3 Ağustos dan itibaren yumurtlama günlerimde deniyoruz.
Bu ayın 17 sinde adet oldum 5 gün sürmesi gerekirken 3 gün sürdü.
Ara sıra kasık ağrıları göğüste dolgunluk yok ama dokununca çok hafif sizliyo ve aşırı şekilde beyaz akıntı var .
Bu belirtilere rağmen 31 ağustosta kan testi yaptırdım çıkmadı hamilelik.
Eylül'ün 14 ünde adet olmam gerekiyor sizce hamile olabilirmiyim böyle bir durum yaşayan varmı?
31 ağustos kan tahlili için erken. Ortalama yumurtlama döneminde gidip kan tahlili yaptırmışsınız. Daha erken yumurtlama olduysa ovülasyon testi mi kullandınız?Öncelikle merhaba.
Benim 1 oğlum var 2. Çocuğu düşündüğümüz için 3 Ağustos dan itibaren yumurtlama günlerimde deniyoruz.
Ara sıra kasık ağrıları göğüste dolgunluk yok ama dokununca çok hafif sizliyo ve aşırı şekilde beyaz akıntı var .
Eylül'ün 14 ünde adet olmam gerekiyor sizce hamile olabilirmiyim böyle bir durum yaşayan varmı?
Yok, pepapp uygulaması ile takip ediyordum , adetim düzenlidir yumurtlama gunumde 3 Ağustos, ve dediğiniz gibi 31 Ağustos -2 Eylül arasiydiRegli tarihiniz doğru ise ortalama 1-2 eylülde yumurtlamışsın, test ile mi takip ettiniz yumurtlama gününü?
İnşallah dediğiniz gibi erken olduğu için çıkmamıştır,yok uygulama ile takip ediyordum genelde adetimde duzenlidir31 ağustos kan tahlili için erken. Ortalama yumurtlama döneminde gidip kan tahlili yaptırmışsınız. Daha erken yumurtlama olduysa ovülasyon testi mi kullandınız?
Bu ay ki günlerde umarım tutmuştur inşallah, ilişki üzerinden 12 gün sonra kan testi yaparsanız ortalama net bir sonuç çıkarYok, pepapp uygulaması ile takip ediyordum , adetim düzenlidir yumurtlama gunumde 3 Ağustos, ve dediğiniz gibi 31 Ağustos -2 Eylül arasiydi
İnşallah , Tamamdır dikkate alicam çok teşekkür ederimBu ay ki günlerde umarım tutmuştur inşallah, ilişki üzerinden 12 gün sonra kan testi yaparsanız ortalama net bir sonuç çıkar
Kasiklarim benimde ağrıdı goguslerim hafif seyirli sizlamalar var iştah artmasıyla öğrendim çok sukurÖncelikle merhaba.
İştah artması benimde var sürekli birşey yiyorum ama ağzıma sürekli su geliyir tükürük salgılanıyor sizdede varmı bu durumKasiklarim benimde ağrıdı goguslerim hafif seyirli sizlamalar var iştah artmasıyla öğrendim çok sukur
Biz aslında 3 Ağustostan beri deniyoruz, 31 ağustosta kan testi yaptırdım çıkmadı , acaba şimdi yukselmismidirkiValla adet gunumde adet olmadigim icin tek belirtim buydu. Saydiginiz belirtileri hic yasanadim. Hamilelik oyle 10-15 gun oncefen belirti vermiyorki. Cok erken
Eylulun 14 unu bekleyin adet olmazsaniz test yapin. Suanda yaptigini stres kaygi olmasini engelliyor mesela surekli dusunmek kan vermek iyi degilBiz aslında 3 Ağustostan beri deniyoruz, 31 ağustosta kan testi yaptırdım çıkmadı , acaba şimdi yukselmismidirki
İştah artması benimde var sürekli birşey yiyorum ama ağzıma sürekli su geliyir tükürük salgılanıyor sizdede varmı bu duru
Merhabalar, ben açıkçası böyle durumlar için hep flo uygulamasından ovulasyon dönemimi takip ederek hareket etmeye çalışıyorum. Şu an kaset test için çok erken davranmışsınız, kandaki Beta Hcg değeri yükselmeden testte doğru sonuçlar çıkmıyor maalesefMerhaba kızlar bende vajinusmusu bir yıl sonra yendim hamilelik düşünüyorum 25 ağustosta adet olmam gerekirken olmadım 3 eylülde oldum 7 eylülde bitti 8 10 12 14 eylülü değerlendirdik aynı zamanda ovulasyon testi yapıyorum çift çizgiyi yakalayamadım henüz iki gündür şiddetli sağ boşluğum belim başım ağrıyor şişkinliğim var çok fazla ve afedersiniz kabızlık yaşıyorum 12 eylülde pembemsi bi akıntı gördüm adetim de 7 sinde bitti sizce psikolojik mi yani bu kadar erken belirtiler olmaz diye düşünüyorum ümitlenip hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum az önce kaset test yaptım negatif
Teşekkür ediyorum yorumunuz için geçmiş olsun size de rabbim herkese istediği zamanda yavrusunu nasip etsin inşallah tabiki haber veririmMerhabalar, ben açıkçası böyle durumlar için hep flo uygulamasından ovulasyon dönemimi takip ederek hareket etmeye çalışıyorum. Şu an kaset test için çok erken davranmışsınız, kandaki Beta Hcg değeri yükselmeden testte doğru sonuçlar çıkmıyor maalesefbence biraz sabredin Bu arada ben erken hamilelik belirtilerine gerçekten inanıyorum çünkü daha önce yaşadım, vücut kesinlikle bir tepki veriyor. Fakat embriyonun gelişimi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Size önerim Ekim'in başını bekleyin, bizi de haberdar etmeyi unutmayın umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?