Merhaba arkadaşlar
Öncelikle rabbim bebek sahibi olmak isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallahhhhhhhh noolur güldürsünUmarım benim içinde hayırlısıyla herşey yolunda gider o kutsal duyguyu bende yaşarım inşallah Pazartesi keseyi görmeye gidicez. Hesaplamama göre 5 haftalık hamileyim.doktor hamilesin keseyi görücez dedi. Tabiki bebeği görene kadar ilk riskleri atlatana kadar emin şeyler konuşulmuyo, uzun ve sabır isteyen bir süreç. Bendeki durum şu Daha yumurtlama dönemimden itibaren çok fazla vucudumda olanları hissettim. Halada devam ediyor. Gaz sancısı ama agrılı değıl,halsizlik,bacak bel agrısı, en cok ayakta ve otururken oluyo yatınca bı süre sonra geçiyo. Bide kabız oldum aynı zamanda hamile oldugumu öğrendiğimin ertesi günü boğazım şişti, burnum tıkalı. Yanı hepsı üst üstte geldi. Benim gibi bu zamanlar bu tarz durumlar yaşayanlar varmı??? Bi tek benmi bu kdr sorun yaşıyorum korkmaya başladım bilgilendirirseniz çok sevinirim güzel hamişler ve annişler
Bel, kasık, gaz, bacak hepsı oldumuEmin ol fazlasini yasadimkabizlik evet oluyo hormonlarin etkisiyle.. halsizlik cok fazlasiyla gucun kalmiyo cunku bebis sendeki vitaminleri kullaniyo.. bende ogrendigimde soguk alginligi yasadm ilac bitki cayi kullanma zaten. Vucut halsiz dusuyo sanirim ondan kolay yakalaniyoruz.. bunun disinda daha Sabah bulantilarin baslicak hazirlikli ol belirtilerin cok normal
Bel, kasık, gaz, bacak hepsı oldumuahhhh çok fena anlatamam hasta gibiyim yani korkuyorum bebekte bişeymi var diye bu kadar normal mı hergün hasta uyanıyorum. Hep bı agrı var. Umarım gecer dıcemde daha yenımı başlıyoruz diyosun
Hamile olmadan önce belirtilerini detaylı anlatabilir misin benim göğslerm şiş kasık ağrım aşırı var yolladığı zaman sanki oluyo gibiyim belimde felaket ağrıyo adetime 4 gün varMerhaba arkadaşlar
Öncelikle rabbim bebek sahibi olmak isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallahhhhhhhh noolur güldürsünUmarım benim içinde hayırlısıyla herşey yolunda gider o kutsal duyguyu bende yaşarım inşallah Pazartesi keseyi görmeye gidicez. Hesaplamama göre 5 haftalık hamileyim.doktor hamilesin keseyi görücez dedi. Tabiki bebeği görene kadar ilk riskleri atlatana kadar emin şeyler konuşulmuyo, uzun ve sabır isteyen bir süreç. Bendeki durum şu Daha yumurtlama dönemimden itibaren çok fazla vucudumda olanları hissettim. Halada devam ediyor. Gaz sancısı ama agrılı değıl,halsizlik,bacak bel agrısı, en cok ayakta ve otururken oluyo yatınca bı süre sonra geçiyo. Bide kabız oldum aynı zamanda hamile oldugumu öğrendiğimin ertesi günü boğazım şişti, burnum tıkalı. Yanı hepsı üst üstte geldi. Benim gibi bu zamanlar bu tarz durumlar yaşayanlar varmı??? Bi tek benmi bu kdr sorun yaşıyorum korkmaya başladım bilgilendirirseniz çok sevinirim güzel hamişler ve annişler
Kasik agrisi ve halszlik asiri oldu bende de, burun tikanikligi da normal diye biliyorum. Hayirli olsun size deMerhaba arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?