Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar, boğmaca aşısı randevusu verdiler ama 36+1 günlük olucağım o tarihte, internetten baktım 36.haftaya kadar yapılır yazıyordu. İçime kurt düştü. Bilgili arkadaşlardan fikir bekliyorum lütfen.
Bana tetanoz ile beraber yapıldığını söylemişlerdi ben tercih etmediğim için olmadım o yüzden illa hangi tarihte yapılmalı bilemiyorum ama bana söylenen zaman tetanoz ile beraberdi
Ben hamile degilken 1 bucuk sene once elimi kopek isirdi diye tetanoz yapildi yine de 18.hafta da tetanoz asisi yaptirilmasi gerkeir mi? 10 yildan azsa yapilmasi istenmez yaziyor internette
Merhabalar, boğmaca aşısı randevusu verdiler ama 36+1 günlük olucağım o tarihte, internetten baktım 36.haftaya kadar yapılır yazıyordu. İçime kurt düştü. Bilgili arkadaşlardan fikir bekliyorum lütfen.