Hamilelikte Böbrek Genişlemesi hidronefroz

Flowerswomen

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2022
109
25
25
Arkadaşlar merhaba sağ böbreğime Grade 3 dedi doktor ve sancım o tarafda değil fakat sol böbreğime Grade 2 dedi ve o tarafın ağrıyor böyle ağrı hep var arada sancilaniyor 2 gün önce yoğun sancıyla gittim dünde doktor stent takalım dedi ama ben kokruuyom şuan başka doktora gidiyorum yani cokda büyük değil 9.5mm ve 11 mm imiş büyümeleri, stente gerek var mı ağrı hep duruyor dediğim gibi ama sancı arada tutuyor 10 dk falan

Arkadaşlar merhaba sağ böbreğime Grade 3 dedi doktor ve sancım o tarafda değil fakat sol böbreğime Grade 2 dedi ve o tarafın ağrıyor böyle ağrı hep var arada sancilaniyor 2 gün önce yoğun sancıyla gittim dünde doktor stent takalım dedi ama ben kokruuyom şuan başka doktora gidiyorum yani cokda büyük değil 9.5mm ve 11 mm imiş büyümeleri, stente gerek var mı ağrı hep duruyor dediğim gibi ama sancı arada tutuyor 10 dk falan
Benimde grade2 seviyesindeydi inanılmaz sancım vardı stent takıldı ve sancılarım geçti

Merhaba benimde sağ bobrekte buyume var 33 haftaligim. Çok sancı yapıyor. Kasıgada vuruyor benim sizinde öyle mi acaba . Ne gibi Bi çözüm buldunuz . Benim ağrılar yeni başladı. Üroloji doktoru doğuma kadar ellemem dedi . Doğurunca geçmezse bakarız dedi . Bu ağrıları çekmek zorundayım. Ama harap haldeyim çok kötüyüm napacagim bilmiyorum. Siz Bi çözüm buldunuz mu sıkıntınıza nasıl oldunuz

Benimde grade2 seviyesindeydi inanılmaz sancım vardı stent takıldı ve sancılarım geçti
Benim grade 3 denildi çok zorluyor beni ağrılar 33 haftaligim. 32. Haftada başladı ağrılarım. Bir haftadır ağrı çekiyorum parola duruyorum. O da çok etki etmiyor. Napacagim bilmiyorum. Bebege sıkıntısı olur mu korkuyorum

Benim grade 3 denildi çok zorluyor beni ağrılar 33 haftaligim. 32. Haftada başladı ağrılarım. Bir haftadır ağrı çekiyorum parola duruyorum. O da çok etki etmiyor. Napacagim bilmiyorum. Bebege sıkıntısı olur mu korkuyorum
Bebeğe sıkıntısı bildiğim kadarıyla yok tabi sancılar erken doğumu tetikleyebiliyor. Benim 17 haftalıkken başladı 4 5 gün dayanabildim o da serumlarla falan sonra doğumu tetikleme ihtimali olur diye stent taktılar

Bebeğe sıkıntısı bildiğim kadarıyla yok tabi sancılar erken doğumu tetikleyebiliyor. Benim 17 haftalıkken başladı 4 5 gün dayanabildim o da serumlarla falan sonra doğumu tetikleme ihtimali olur diye stent taktılar
Çok mu ağrın vardı dayanılmicak şekilde mi . Benim kasiklarima vuruyor ağrısı seninde öylemiydi. Bu durum beni korkutuyor

Çok mu ağrın vardı dayanılmicak şekilde mi . Benim kasiklarima vuruyor ağrısı seninde öylemiydi. Bu durum beni korkutuyor
Benim ağrı yoğunluk olarak sağ tarafımdaydı ve kasığıma kadar vuruyordu gece 3 defa acile gidecek kadar şiddetliydi hiç korkma canım eğer ağrın dayanacağın seviyedeyse sabret yoksa doktor ne önerdiyse onu yap bebeğin çok güvenli bir ortamda ona hiç zararı yok

Benim ağrı yoğunluk olarak sağ tarafımdaydı ve kasığıma kadar vuruyordu gece 3 defa acile gidecek kadar şiddetliydi hiç korkma canım eğer ağrın dayanacağın seviyedeyse sabret yoksa doktor ne önerdiyse onu yap bebeğin çok güvenli bir ortamda ona hiç zararı yok
Üroloji doktr. Dayanmami söyledi. 33 haftadayiz diye sanirim. Ben birde apandist amelyati oldum hamileyken mecburen . Bu yüzden bana tekrar müdahale etmek istemiyor. Narkoz verme.ek için. Bende parola idare ediyorum. Ağrı gece oluyor kaşıklar vuruyor dediğin gibi. Yani dayanmaya çalışıyorum bazen ağladığım oluyor. O kadar da şu içiyorum. 38 e kadar dayanamadım rabbimdn sabır diliyorum gerçekten cooook zor cooook

Üroloji doktr. Dayanmami söyledi. 33 haftadayiz diye sanirim. Ben birde apandist amelyati oldum hamileyken mecburen . Bu yüzden bana tekrar müdahale etmek istemiyor. Narkoz verme.ek için. Bende parola idare ediyorum. Ağrı gece oluyor kaşıklar vuruyor dediğin gibi. Yani dayanmaya çalışıyorum bazen ağladığım oluyor. O kadar da şu içiyorum. 38 e kadar dayanamadım rabbimdn sabır diliyorum gerçekten cooook zor coooo
Allah yardımcın olsun inşallah canım benim 17 haftada spinal anesteziyle takıldı 32 haftada tekrar spinal anesteziyle değişim yapıldı doğumdan 2 hafta sonra çıkarılacak denildi. Benimde şiddetli ağrılarım genelde gece oluyodu parol bende artık işe yaramadı üroloji doktorum bana da dayan dedi ama 4 gün dayanabildim sonrası artık dayanılması mümkün olmadı. Eğer ağrı kesiciyle durabilecek kıvamdaysan dayan çünkü stent takılınca da stentin kendine has müthiş bir ağrısı oluyo tabi böbrek sancısından iyi

X