B bayanacizane Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2024 755 157 28 Ağustos 2024 Konu Sahibi bayanacizane #1 Kızlar 17 haftalık hamileyim beyaz akıntım fazla var neredeyse her sildiğimde var ama su gibi sizde de böyle mi ne zamana kadar devam ediyor?
Kızlar 17 haftalık hamileyim beyaz akıntım fazla var neredeyse her sildiğimde var ama su gibi sizde de böyle mi ne zamana kadar devam ediyor?
lights Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2022 890 878 28 Eylül 2024 Konu Sahibi bayanacizane #2 bayanacizane .!.: Kızlar 17 haftalık hamileyim beyaz akıntım fazla var neredeyse her sildiğimde var ama su gibi sizde de böyle mi ne zamana kadar devam ediyor? Genişletmek için tıkla... Akıntın nasıl oldu. Kaç haftalık gebesin. Bende de bu aralar su gibi akıntı çok. Enfeksiyon mu normal mi amniyon sıvısı mı acaba? Yaşayan var mı. Bugün cumartesi mecbur pazartesiyi bekleyeceğim doktora gitmek için.
bayanacizane .!.: Kızlar 17 haftalık hamileyim beyaz akıntım fazla var neredeyse her sildiğimde var ama su gibi sizde de böyle mi ne zamana kadar devam ediyor? Genişletmek için tıkla... Akıntın nasıl oldu. Kaç haftalık gebesin. Bende de bu aralar su gibi akıntı çok. Enfeksiyon mu normal mi amniyon sıvısı mı acaba? Yaşayan var mı. Bugün cumartesi mecbur pazartesiyi bekleyeceğim doktora gitmek için.