How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Hamilelikte beta hcg

Nur2017

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2017
27
3
6
Adetıme 1 gun vardı yanı cuma gunu 202.53 cıktı beta hcg adetımı bı gun gectı yanı pazar gunu 300.45 cıktı ..yanı ıkı gunde 1 kat artmıs oldu sızce normalmı.. bu sekılde bebegı saglıklı olan varmı

İki ölçüm ayni merkezd mi yapıldı

Salı bıdaha yaptırıcam aynen . Amın ınsaallah bugun ki olcum de tam 48 saat degldı 2 3 saat onceydı ama farketmez dye dusunmustum . Insaallah saglıklı oluruz

Salı bıdaha yaptırıcam aynen . Amın ınsaallah bugun ki olcum de tam 48 saat degldı 2 3 saat onceydı ama farketmez dye dusunmustum . Insaallah saglıklı oluruz

48 saat dolsun canim. Onemli olan duzenli artış göstermesi zaten hayirlisi bakalım..

Amın ınsaallah adetı bı gun gecmesıne oranla 300 ıyımı pekı bu sekılde ıkıye katlarsa normalmı

Amın ınsaallah adetı bı gun gecmesıne oranla 300 ıyımı pekı bu sekılde ıkıye katlarsa normalmı

Değer iyi ama önemli olan katlanarak artması inşallah da artar canım

Amın ınsaallah sızın hep ıkıye katladmı istisnasız

Ben hamile oldugumu tahmin etmiyordum 5 haftalikken ogrendim canım 13888 çıkmıştı zaten bir daha olcturmedim. Baskalarindan bildiklerimi söylüyorum

Back