Hamilelikte benim gibi ishal olan var mı?

Lara67

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2022
50
38
3
30
Dün gece karnım ağırdı dedim kesin gaz sıkışmasıdır diyip uyudum. Her tuvalete kalkışımda kıvranarak tuvalete gidiyorum affedersiniz ama su gibi ishalim. 17.haftalığım bebeğime bir şey olacak diye durmadan su içiyorum. Başına gelen var mı böyle ?

Ben 20 li haftalarin sonunda oldum, bol su için, bol ev yoğurdu yiyin, patates haşlamasi, muz falan yiyin ama geçmezse ve kendinizi iyi hissetmezseniz doktorunuza gidin mutlaka..

10 haftalikken besin zehirlenmesi gecirdim, karnimdaki agrilar dogum sancisi olsa bu kadar olurdu heralde demistim cok sikur bir sey olmadi

Bazı demir ilaçlarıda ishal yapıyor o haftalarda bana demir ilacından dolayı olmuştu değiştirince düzeldi, doktor ilaç yazdıysa kullanın bende saşe bi toz kullanmıştım 5 gün kesilmişti sonrasındada çünkü ishal bebeğin kilo alımınıda etkiliyor sende halsiz düşersin..

Bende gebelikte çok çektim ishalden. Ve aylarca geçmemişti benimki. Gaz problemi ve ishal şeklinde sürekliydi. Dışarı bile çıkmıyordum. Doğumdan sonra gluten hassasiyeti olduğunu öğrendim. Uzun süreli olursa bir diyetisyenle görüşebilirsiniz bence. Geçmiş olsun.

Aktif bir salgın var, sulara ve yeşilliklere dikkat edin. Bol su ve probiyotik desteği ile ishal diyeti yapmanızı tavsiye ederim. Kaybolan mineraller için de maden suyu icebilirsiniz. Geçmiş olsun.

Evet saseyide söyledi bana. Aa o kadar mı etkiliyor

Acil doktora gidin içme suyunda bir problem var Tüm ülke benzer durumda.

Kabız ve basur oldum . işinizi görür mü ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…