10 haftalikken besin zehirlenmesi gecirdim, karnimdaki agrilar dogum sancisi olsa bu kadar olurdu heralde demistimDün gece karnım ağırdı dedim kesin gaz sıkışmasıdır diyip uyudum. Her tuvalete kalkışımda kıvranarak tuvalete gidiyorum affedersiniz ama su gibi ishalim. 17.haftalığım bebeğime bir şey olacak diye durmadan su içiyorum. Başına gelen var mı böyle ?
Evet zaten bol su içiyorum ve patates haşlama yiyorum. Doktoruma yazdım iki ilaç ismi yazdı hemenBen 20 li haftalarin sonunda oldum, bol su için, bol ev yoğurdu yiyin, patates haşlamasi, muz falan yiyin ama geçmezse ve kendinizi iyi hissetmezseniz doktorunuza gidin mutlaka..
Çok şükür bir şeyiniz olmamış10 haftalikken besin zehirlenmesi gecirdim, karnimdaki agrilar dogum sancisi olsa bu kadar olurdu heralde demistimcok sikur bir sey olmadi
Bazı demir ilaçlarıda ishal yapıyor o haftalarda bana demir ilacından dolayı olmuştu değiştirince düzeldi, doktor ilaç yazdıysa kullanın bende saşe bi toz kullanmıştım 5 gün kesilmişti sonrasındada çünkü ishal bebeğin kilo alımınıda etkiliyor sende halsiz düşersin..Dün gece karnım ağırdı dedim kesin gaz sıkışmasıdır diyip uyudum. Her tuvalete kalkışımda kıvranarak tuvalete gidiyorum affedersiniz ama su gibi ishalim. 17.haftalığım bebeğime bir şey olacak diye durmadan su içiyorum. Başına gelen var mı böyle ?
Aktif bir salgın var, sulara ve yeşilliklere dikkat edin. Bol su ve probiyotik desteği ile ishal diyeti yapmanızı tavsiye ederim. Kaybolan mineraller için de maden suyu icebilirsiniz. Geçmiş olsun.Dün gece karnım ağırdı dedim kesin gaz sıkışmasıdır diyip uyudum. Her tuvalete kalkışımda kıvranarak tuvalete gidiyorum affedersiniz ama su gibi ishalim. 17.haftalığım bebeğime bir şey olacak diye durmadan su içiyorum. Başına gelen var mı böyle ?
Evet saseyide söyledi bana. Aa o kadar mı etkiliyorBazı demir ilaçlarıda ishal yapıyor o haftalarda bana demir ilacından dolayı olmuştu değiştirince düzeldi, doktor ilaç yazdıysa kullanın bende saşe bi toz kullanmıştım 5 gün kesilmişti sonrasındada çünkü ishal bebeğin kilo alımınıda etkiliyor sende halsiz düşersin..
Aynen öyle. Teşekkür ederimAktif bir salgın var, sulara ve yeşilliklere dikkat edin. Bol su ve probiyotik desteği ile ishal diyeti yapmanızı tavsiye ederim. Kaybolan mineraller için de maden suyu icebilirsiniz. Geçmiş
Benim bebeğimi etkilediğini düşünüyorum canım çünkü o ay hep ishaldim gittiğimde çok az kilo almıştıEvet saseyide söyledi bana. Aa o kadar mı etkiliyor
O saşe keser bikaç güneEvet saseyide söyledi bana. Aa o kadar mı etkiliyor
Dün gece karnım ağırdı dedim kesin gaz sıkışmasıdır diyip uyudum. Her tuvalete kalkışımda kıvranarak tuvalete gidiyorum affedersiniz ama su gibi ishalim. 17.haftalığım bebeğime bir şey olacak diye durmadan su içiyorum. Başına gelen var mı böyle ?
Kabız ve basur oldum . işinizi görür mü ?Dün gece karnım ağırdı dedim kesin gaz sıkışmasıdır diyip uyudum. Her tuvalete kalkışımda kıvranarak tuvalete gidiyorum affedersiniz ama su gibi ishalim. 17.haftalığım bebeğime bir şey olacak diye durmadan su içiyorum. Başına gelen var mı böyle ?
Peki neyin içine karıştırıp içtiniz. Suya dökünce garip bir tadı oluyor mu ?O saşe keser bikaç güne
Suya karıştırdım tadı rahatsız edici drğilPeki neyin içine karıştırıp içtiniz. Suya dökünce garip bir tadı oluyor mu ?
Anladım teşekkür ederimSuya karıştırdım tadı rahatsız edici drğil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?