• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte belirtisizlik

dilberak

Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2024
110
40
13
Merhaba hanımlar 9. Haftamdayım ve hiç belirti yaşamıyorum nerdeyse 🐣 biraz kafa karıştırıcı bu durumu yaşayan var mı

Bazı kadınlar öyledir. Mesela ben . İlk cocugumda çok rahat bir hamilelik geçirdim. Sadece sonlara doğru ödem oldu o kadar da olsun. Bence doktor kontrollerinde sıkıntı yoksa bu anların keyfini çıkar. :)

Bazı kadınlar öyledir. Mesela ben . İlk cocugumda çok rahat bir hamilelik geçirdim. Sadece sonlara doğru ödem oldu o kadar da olsun. Bence doktor kontrollerinde sıkıntı yoksa bu anların keyfini çıkar. :)
Teşekkür ederim son kontrolde her şey yolundaydı insallah her şey öyledir 💓

Kendine hiç sıkıntı yapma ben hamile olduğumu bile anlamadım hiçbir belirti olmadı kusmam bulantım hiç olmadı şu an 20 haftadayım hala kusmam filan yok bazılarında belirti olmuyormuş sadece tekmeleri hissediyorum o kadar bir de mide yanmam var

Kendine hiç sıkıntı yapma ben hamile olduğumu bile anlamadım hiçbir belirti olmadı kusmam bulantım hiç olmadı şu an 20 haftadayım hala kusmam filan yok bazılarında belirti olmuyormuş sadece tekmeleri hissediyorum o kadar bir de mide yanmam var
Ya maşallah sağolun içimi rahatlattınız 💓

Back