Kızlar9 haftalık hamileyim ancak belirtilerim yok gibi. Ne bulantı, ne uyku hali vs. Başlarda göğüs hassasiyeti vardı o da azaldı. Dr kontrolünü iple çekiyorum. Daha önce kalbi durduğu için iki düşük yaşadım bir şey olacak diye çok korkuyorum. Belirti olmayınca da endişeleniyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelikte belirtileri olmayanlar?
- Konu Sahibi _derya
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik belirtisi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Ekim 2022
- 632
- 531
- 23
Bazi kisiler belirtisiz hamilelik gecirir.Bir tanidigim gibi.Hic belirtisi olmamisdi.Adet gecikmesinden anlamisdi.Merak etme❤Kızlar9 haftalık hamileyim ancak belirtilerim yok gibi. Ne bulantı, ne uyku hali vs. Başlarda göğüs hassasiyeti vardı o da azaldı. Dr kontrolünü iple çekiyorum. Daha önce kalbi durduğu için iki düşük yaşadım bir şey olacak diye çok korkuyorum. Belirti olmayınca da endişeleniyorum
- 26 Ekim 2022
- 632
- 531
- 23
evet bazıları şanslı benim arkadaşım da tek hissettiğim 3. trimesterde yorgunluk dedi. benim midem hassastır ama mesela zorluk yaşatıyor bana zaten gebelikte yüzde 75 kusma olurmuş ama yüzde 25 olmazmış.Bazi kisiler belirtisiz hamilelik gecirir.Bir tanidigim gibi.Hic belirtisi olmamisdi.Adet gecikmesinden anlamisdi.Merak etme❤
Şahsen benim reglim gecikmese ben hamile olduğumu anlamazdım bile. Regl oluyorum gibi ağrım vardı ekstra. Kalbinizi ferah tutun. Ben de arada böyle yanılgılara düşüyorum ama siz endişe ederseniz bebişi de kötü etkilersiniz. Rabbim sağlıkla zamanında kucağınıza almayı nasip etsin♥Kızlar9 haftalık hamileyim ancak belirtilerim yok gibi. Ne bulantı, ne uyku hali vs. Başlarda göğüs hassasiyeti vardı o da azaldı. Dr kontrolünü iple çekiyorum. Daha önce kalbi durduğu için iki düşük yaşadım bir şey olacak diye çok korkuyorum. Belirti olmayınca da endişeleniyorum
Mide bulantisi yetiyor zaten.Ama bebegi kucagina alinca hersey unutuluyor.Allah istegen herkese evlat nasip etsin.Bizlerde sag salim kucagimiza alalim insAllah❤evet bazıları şanslı benim arkadaşım da tek hissettiğim 3. trimesterde yorgunluk dedi. benim midem hassastır ama mesela zorluk yaşatıyor bana zaten gebelikte yüzde 75 kusma olurmuş ama yüzde 25 olmazmış.
- 8 Ekim 2019
- 3.059
- 1.408
- 133
evet bazıları şanslı benim arkadaşım da tek hissettiğim 3. trimesterde yorgunluk dedi. benim midem hassastır ama mesela zorluk yaşatıyor bana zaten gebelikte yüzde 75 kusma olurmuş ama yüzde 25 olmazmış.
Şahsen benim reglim gecikmese ben hamile olduğumu anlamazdım bile. Regl oluyorum gibi ağrım vardı ekstra. Kalbinizi ferah tutun. Ben de arada böyle yanılgılara düşüyorum ama siz endişe ederseniz bebişi de kötü etkilersiniz. Rabbim sağlıkla zamanında kucağınıza almayı nasip etsin♥
Kızlar ben de bsey sormak istiyorum. Sata göre tam 8 haftalık olduk bugün. Dün akşamdan beri fazlaca bi kasık ağrım var. Adet zamanı normal sancım olmuştu. 2 hafta falan. Sonra biraz geçti ama 2 gündür huzursuz edecek derecede var. Bi sıkıntı olabilir mi? Yoksa normal midir? Aslında bugün sabah yoktu ama mutfakta uğraştım biraz. Arttı sonra bayaMide bulantisi yetiyor zaten.Ama bebegi kucagina alinca hersey unutuluyor.Allah istegen herkese evlat nasip etsin.Bizlerde sag salim kucagimiza alalim insAllah❤
Doktorunuzla paylasdinizmi?O agrilar herkesde oluyormus ama.Kızlar ben de bsey sormak istiyorum. Sata göre tam 8 haftalık olduk bugün. Dün akşamdan beri fazlaca bi kasık ağrım var. Adet zamanı normal sancım olmuştu. 2 hafta falan. Sonra biraz geçti ama 2 gündür huzursuz edecek derecede var. Bi sıkıntı olabilir mi? Yoksa normal midir? Aslında bugün sabah yoktu ama mutfakta uğraştım biraz. Arttı sonra baya
Benim yaklaşık 9 haftaya kadar ağrılarım sürdü . Bazen çığlık atacak kadar canımı yakıyodu. Normal demişti bana doktorum. Ama yine de kendinizi yormayın ilk haftalarda. Bebek rahatça tutunsunKızlar ben de bsey sormak istiyorum. Sata göre tam 8 haftalık olduk bugün. Dün akşamdan beri fazlaca bi kasık ağrım var. Adet zamanı normal sancım olmuştu. 2 hafta falan. Sonra biraz geçti ama 2 gündür huzursuz edecek derecede var. Bi sıkıntı olabilir mi? Yoksa normal midir? Aslında bugün sabah yoktu ama mutfakta uğraştım biraz. Arttı sonra baya
- 8 Ekim 2019
- 3.059
- 1.408
- 133
Doktorumla randevum haftaya perşembe. Henüz söylemedim o yüzden. Normalse iyi. Korktum birazDoktorunuzla paylasdinizmi?O agrilar herkesde oluyormus ama.
- 8 Ekim 2019
- 3.059
- 1.408
- 133
Normal o zaman. İyi bari. Düşük tehlikem yok ama korktum yine de benBenim yaklaşık 9 haftaya kadar ağrılarım sürdü . Bazen çığlık atacak kadar canımı yakıyodu. Normal demişti bana doktorum. Ama yine de kendinizi yormayın ilk haftalarda. Bebek rahatça tutunsun
Doktorunuzu arayib sora bilirsiniz yinede.Zaten herkesde farkli olur belirtiler.Kiminin beli agrar kiminin kasigi,bazilarda hic agri olmaz.Korkmayin.Doktorunuzla konusun agrilari soyleyin belki randevunu ileriye alir.Sizde rahat edersiniz.Agir kaldirmayin kendinizi yormayin gecerDoktorumla randevum haftaya perşembe. Henüz söylemedim o yüzden. Normalse iyi. Korktum biraz
- 15 Eylül 2022
- 2.502
- 1.656
- 63
- 32
Belirti olmak zorunda değil sıkmayın kötü düşünmeyin bende de belirti olmadı hiç sadece hafif bir yorgunluk hissim vardı onun dışında rahattım keyfini sürünKızlar9 haftalık hamileyim ancak belirtilerim yok gibi. Ne bulantı, ne uyku hali vs. Başlarda göğüs hassasiyeti vardı o da azaldı. Dr kontrolünü iple çekiyorum. Daha önce kalbi durduğu için iki düşük yaşadım bir şey olacak diye çok korkuyorum. Belirti olmayınca da endişeleniyorum
- 8 Ekim 2019
- 3.059
- 1.408
- 133
Tamamdır. Öyle yapayım. Çok teşekkür ederimDoktorunuzu arayib sora bilirsiniz yinede.Zaten herkesde farkli olur belirtiler.Kiminin beli agrar kiminin kasigi,bazilarda hic agri olmaz.Korkmayin.Doktorunuzla konusun agrilari soyleyin belki randevunu ileriye alir.Sizde rahat edersiniz.Agir kaldirmayin kendinizi yormayin gecer
Tamamdır. Öyle yapayım. Çok teşekkür ederim
Bisey degilGuzel haberler dilegiyleTamamdır. Öyle yapayım. Çok teşekkür ederim
- 26 Ekim 2022
- 632
- 531
- 23
İnşallah canım benim aynenn bugün bebeğimi görünce biraz dhaa güç geldi bana bekliyorum günlerin geçmesiniMide bulantisi yetiyor zaten.Ama bebegi kucagina alinca hersey unutuluyor.Allah istegen herkese evlat nasip etsin.Bizlerde sag salim kucagimiza alalim insAllah❤