- 19 Ekim 2024
- 79
- 22
- 26
- Konu Sahibi deniz60100
Kizlar 8 haftalık hamileyim ama hiç bir belirtim yok bu normal mi yani sadece arada sırada kasiklariminda ağrı ve acı oluyo hemen geçiyor bu böyle olan oldu mu aranizda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bı sorun olmadığıbi söylediDoktorunuz süreçte bir sorun olmadığını söylüyorsa belirtiniz olması ya da olmaması bir problem değil bence
O zaman canınızı sıkmayın bence
Merhaba nasıl öğrendiniz,adetten kaç gün önce hangi testle öğrendiniz ,hayırlı olsun bu arada10.haftaya kadar sifir belirti yasayan benden selam
10.haftaya girmemle aksam saat 5gibi mide bulantisi yaşamam şoku
Sukur sadece 2 hafta surdu simdi yok
Ve ben hic belirti adet gecikmesi olmadan ogrendim bebegimi
Ne güzel iste rahat geçecek demekki hamiellik,dert etmeeyin bence hayırlı olsun bu aradaKizlar 8 haftalık hamileyim ama hiç bir belirtim yok bu normal mi yani sadece arada sırada kasiklariminda ağrı ve acı oluyo hemen geçiyor bu böyle olan oldu mu aranizda
Kısa sürmesine sevindim bende hiç belirti gecikme yaşamadan öğrendim acaba cinsiyetiniz belli oldu mu şu an kaç haftaliksiniz10.haftaya kadar sifir belirti yasayan benden selam
10.haftaya girmemle aksam saat 5gibi mide bulantisi yaşamam şoku
Sukur sadece 2 hafta surdu simdi yok
Ve ben hic belirti adet gecikmesi olmadan ogrendim bebegimi
Mrb canim cok tesekkur ederim 2 tane test yaptim benMerhaba nasıl öğrendiniz,adetten kaç gün önce hangi testle öğrendiniz ,hayırlı olsun bu arada
Süper ne güzel benimde benzer durum var ama emin değilim adete 6 gün kala çıkar mı testte benim çıktı konu açmıştım orda mecut testlerimMrb canim cok tesekkur ederim 2 tane test yaptim ben
Biri awox erken gebelik biri kaset artmed
Adetime 3 gun vardı şok oldum cift cizgi gorunce ozelde hemen kan verdim asla beklemiyordum cunku cok tedavi gordum tedavisiz olmaz kafasinda oldugumdan kan sonucumda 230 cikmisti
Çok teşekkür ederimNe güzel iste rahat geçecek demekki hamiellik,dert etmeeyin bence hayırlı olsun bu arada
Yani korkma mide bulantısı asiri berbat kussan kusamiyorsun sadece bulanti var insani mahfediyor yani olmamasi daha iyiKısa sürmesine sevindim bende hiç belirti gecikme yaşamadan öğrendim acaba cinsiyetiniz belli oldu mu şu an kaç haftaliksiniz
6 gun cok erken ama olabilir canim kan verdin miSüper ne güzel benimde benzer durum var ama emin değilim adete 6 gün kala çıkar mı testte benim çıktı konu açmıştım orda mecut testlerim
Rica ederim he demekÇok teşekkür ederim
Ayy maşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahYani korkma mide bulantısı asiri berbat kussan kusamiyorsun sadece bulanti var insani mahfediyor yani olmamasi daha iyi
Suan adete gore 12+0 ulturasona göre 12+4 gunluguz
Esim ve benim boyum uzun oldugu icin bebem 4-5 gun onde gidiyormus
Cinsiyet ogrenmedik henuz canim haftaya cuma ense kalinligi bakilacak belki tahmin eder doktoe
Ben kiz hissediyorum ogrendigimden beri
Kan vermedim burda acilde almıyorlar ama pazartesiyi beklicem mecbur6 gun cok erken ama olabilir canim kan verdin mi
Konuna bakayim bi
Amin canim cumlemizin insallahAyy maşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Merhabalar :)Kizlar 8 haftalık hamileyim ama hiç bir belirtim yok bu normal mi yani sadece arada sırada kasiklariminda ağrı ve acı oluyo hemen geçiyor bu böyle olan oldu mu aranizda
Allah kolaylık versin size de teşekkür ederimMerhabalar :)
Bende sizin gibiydim 10.haftaya kadar hiç belirtim yoktu. Doktorum da bi sıkıntı olmadığını söyledi amaa 10.haftaya yeni girdim ve mide bulantılarım başladı
Umarım uzun sürmez sizde keyfini çıkarın 2-3 haftaya sizinde başınıza gelebilir