Hamilelikte bel fıtığı!!!

Mavirose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2016
137
33
98
37
Daha öncede başlık açtım ama yazan olmadı kimse bel fıtığı yaşamadımı hamileliğin de? normal mi sezeryan mı yaptınız doğumu bana doktorum normal yapamazsın dedi sezeryan dedi bebeğimi doğduğu anda görmek istiyorum genel anestezi olmak istemiyorum dedim spinal anestezi olabilirsin problem olmuyor diyor ama ben korkuyorum ya belim daha kötü olursa diye lütfen deneyimi olanlar paylaşsın !!!

Neden normal yapamazsin ki?
İki tane fıtığım var belimde normal doğumda da bel zorlanacak çünkü ıkınma vs etkisiyle benim bi arkadaşım normal doğumdan sonra bel fıtığı oldu doğumda beli çok zorlandığı için yani beli sağlıklı biri bile normal doğumdan sonra fıtık olabiliyorken benim iki tane fıtıkla normal doğum yapmam zor doktorumda ömür boyu pişman olmamak için belini zorlamayacağız dedi ama ben yaşayanların deneyimlerini merak ediyorum onların durumu nasıl oldu diye

valla sırf normal doğum deneyimi yaşamak için hayatının geri kalanında da fıtık ve ağrılarının deneyimini yaşamayı göze almak cesaret yani biz spinal sezaryenle doğum yaptık anne olamadık mı yani bu nasıl bi şey anlamadım önemli olan sizin sağlığınız o bebeğe sizden başka en iyi kim bakabilir bu yüzden sizin sağlıklı olmanız gerekir değil mi

Benimde bel fıtığım var hatta 2 sene önce ameliyat oldum sonra yine tekrarladı benim doktorumda hemen sezeryan dedi ama ben önce fizik tedavi doktoruna gidip bilgi almayı düşünüyorum sonrasında o da normal olmaz derse ancak karar veririm çünkü çok şükür bı haftaya kadar belimden bi şikayetim olmadı ağrılarım illaki zaman zaman oluyo ama hamile değilken de bu kadar ağrım oluyodu hatta çok daha fazlası oluyodu oyüzden hemen kesin tamam sezeryan olayım demiycem

Bel fıtıgı çok zor agrısı zaten gerçekten zor oluyor doktorunuz nasıl dıyorsa öyle yapın bence dogumdan sonra bel agrısı olursa bebeginize bakamaz kucagınıza agrıdan alamazsanız normal olsa ne farkeder sezeryan daha iyi belin zorlanmaması lazım bizde Allah kısmet ederse düşünüyoruz bebek daha sonuç alamadık bekliyoruz ama olursa sezeryan olurum heralde bendede 2 bel fıtıgı var biri patlamış demişti hatta doktorum bel agrısı çok zor çekmeyen bilmez sizin saglıgınız için hangısı daha uygunsa onu yaptırın inşallah bebegınızı saglıkla kucagınıza alın

Back
X