Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Daha önce de düşük yaptığım için korkuyorum açıkçası sadece bel ağrım var başka belirtide yok. Doktor randevum da 10 temmuzda inşallah o zamana kadar bebeğim benimle kalır .
Daha önce de düşük yaptığım için korkuyorum açıkçası sadece bel ağrım var başka belirtide yok. Doktor randevum da 10 temmuzda inşallah o zamana kadar bebeğim benimle kalır .
Selam …benim de sadece bel ağrım var bugün de olmazsam regl 7 gün gecikti .. adetim düzenli olmam gereken gün ve 4.gün gecikmede testler negatif …kan vermedim … hamile olma ihtimalim hala var mı bilmiyorum :)
doktorum bana 2 gün ara ara regl sancım olunca progestan yazdı. ilacı kullanmaya başladıktan 2 gün sonra çok ciddi bel ağrım olmaya başladı. 7.haftadaydım. denk mi geldi yoksa ilaçtan mı anlamadım ama su an hala ilaca devam ettiğim halde bel ağrısı yok. ama o ara öldürcek beni ağrılar sandım hatta doktorumu arayıp progestanı kesmek istediğimi söyledim ama izin vermedi en azından bir kutuyu bitir dedi neyseki gecti
bence sıkıntı etmeyin. gayet normal rahim genişliyor, tüm bedenimiz yenidenşekilleniyor resmen