• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte bel ağrısı cinsiyeti belirler mi

incicinar16

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2018
137
56
18
35
Meraba bayanlar ben 8 haftalık hamileyim aşırı derecede belim ağrıyor ve tatlı cok yiyorum kimileri diyo bel ağrısı olursa oğlan kasık ağrısı kız olur sizdede oldumu boyle durum ve neyiniz oldu merak ediyorum bende cinsiyetini ne kadar doğru tabi bilemiyorum hayırlısı sağlıklı olsunda ve bel ağrısı normalmi hamilelikte yorumlarsanız sevinirim:)

Meraba bayanlar ben 8 haftalık hamileyim aşırı derecede belim ağrıyor ve tatlı cok yiyorum kimileri diyo bel ağrısı olursa oğlan kasık ağrısı kız olur sizdede oldumu boyle durum ve neyiniz oldu merak ediyorum bende cinsiyetini ne kadar doğru tabi bilemiyorum hayırlısı sağlıklı olsunda ve bel ağrısı normalmi hamilelikte yorumlarsanız sevinirim:)
İki oğlum dada aşırı bel agrım oldu bence erkek bebek için belirleyici

Benimm kasıklarım ağrıyordu 😲 hep regl olacakmış gibi ilk başlarda..
Yâni kesinliği var mı bu belirtinin bilmem ama kızım olacak.. Belki de denk geldi

Back
X