Hamilelikte bebeğin kilo almaması

Sultan2323

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2022
34
9
33
32 haftalık hamileyim 2 haftadır bebek kilo almıyor 2 haftada 140 gram aldı sadece son 2 haftaya kadar iyi gidiyodu son 2 haftadır alamıyo böyle bir durum yaşayan oldu mu. Eskiden rahim büyüme ağrılarım olurdu son 2 haftadır o ağrılarda yok

Bunu bilmiyorum ama ben oglumda cok muz yiyordum ve muzun bebege kilo aldirdigini dusunuyorum ben kabiz olmuyordum tabi kabizligina dikkat et muz baya etkili bence :)

Bende yiyodum son günlerde çok yiyemiyorum acaba ondan mı azaldı kilosu tahin yiyodum onuda bıraktım olmazsa tekrar başlayayım

Bende yiyodum son günlerde çok yiyemiyorum acaba ondan mı azaldı kilosu tahin yiyodum onuda bıraktım olmazsa tekrar başlayayım
Kefir avakado ve muz bunlar cok hızlı aldırıyor
Ve yiyebilirsin koyun yoğurdu ben yediğimde resmen doktorum fark etti ne yağında böyle kilo aldı dedi

Kefir içiyorum aslında benim son haftalarda midem hiç bşy almıyo yiyemiyorum yumurta midemi bulandırıyo et midemi bulandırıyo kaşar bulandırıyo ama yine de yiyorum bu kadar az alması normal mi aç kalsan anca bu kadar alır 2 haftada 400 gram filan alması gerekiyo. Kordon dolandı bide boynuna acaba omu etkiledi

Muzlu süt için, benim kız kardeşimin gebeliğinde de bebek kilo almıyordu, her gün 2 muz ve 2 bardak sütü blenderdan geçirip içti çok güzel kilo almıştı bebeği.

Muzlu süt içine istediğin kadar çay yada tatlı kaşığı pekmez, meyvelerin geneli, haşlanmış yumurta ama çok haşlanmış değil kayısı kıvamında, kaşar peyniri, ceviz, tahin, özellikle tahin fetüsün gelişimi için çok faydalı tabii sizin baya ileri artık bebiş olmuş sabah akşam birer dolu kaşık yiyoruz, sabah aç karnına akşam yatarken, mideniz rahat değilse bunları tüketirken günde küçük bı fincan taze zencefil çayi çok rahatlatıyor tahinde sabah akşam yiyince bastırıyor ama zencefil çayı da çok güzel rahatlatıyor, minik bir parça kaynatıp için çok rahatsız hissedince, mide bulantısından surunenlerdenim bunlar tutuyor, ilaç kullanmaktan iyi acikcasi

Valla 2 haftadır psikolojim bozuldu kilo yüzünden erken doğum riskim var bir an önce biraz kilo alsın diye uğraşıyorım. Deneyeyim söylediklerinizi inşallah işe yarar

Valla 2 haftadır psikolojim bozuldu kilo yüzünden erken doğum riskim var bir an önce biraz kilo alsın diye uğraşıyorım. Deneyeyim söylediklerinizi inşallah işe yarar
Kaç kilo şuanda bebiş, stres yapmamaya çalışın o da iyi değil bebeklerimiz için😊
Ben de 31+1 hamileyim erken doğum riskim var benim de, ama biz ne yapsak herşey olacağına varıyor, elimizden geleni yapıp gerisini Allaha bırakalım 🤲

Kaç kilo şuanda bebiş, stres yapmamaya çalışın o da iyi değil bebeklerimiz için😊
Ben de 31+1 hamileyim erken doğum riskim var benim de, ama biz ne yapsak herşey olacağına varıyor, elimizden geleni yapıp gerisini Allaha bırakalım 🤲
1800 senin kaç kilosu. Dün kan vermiştim ondada karaciğer enzimi yüksek çıkmış onada moralim bozuldu bende cmv virüsü varmış önceki gebeliği m'de bebeğimi kaybettim bu virüs yüzünden. Virüsü geçirince karaciğer anzimi artıyomuş haftaya virüs için kan verecem

X