Hamilelikte bebeğin geriden gelmesi???

9 günde yaklaşık 2 kat büyümesi olmuş..ancak haftasına göre 10 mm olması gerekirken 6 mm olmuş..kalp atışı normal..pzt günü göreceğim artık durumun ne olduğunu..

Benim de pihtilasmam yoktu igne hala devam mesela bulantim da hc olmadi sukur ama vucut bir canli buyutmeye calisiyor herkesin bunyesi bir degil bnce zorlansan bile gelisimi destekleyecek yiyeceklere yonelmelisn gerisi Allaha kalmis ins guzel haberle gel

Normal olduğunu söyledi doktorum..Koku hassasiyeti, ekşime, bulantıdan dolayı her istediğimi yiyemiyorum ama besleyici şeyler yemeye çalışıyorum. Su içiyorum.
Kuruyemiş hem bulantina iyi gelir hem kilo yapar bolca meyve ye özellikle muz çilek kiraz bulantiya birebir salatalik yoğurtda dere otu doğra ye sabah ilk kalktığında bulanıyorsa başının ucuna tuzlu leblebi koy kalkmadan ağzına at iki üç tane hemen kesiyor

Teşekkürler..İkinci gebeliğim bu..ilki de 6 ay hep bulantılıydı.

Çok mu bulantı var benim de öyle çok kusuyorum yemek yiyemiyorum serum taklılıyor mu size bulantı ilacı külleniyor musunuz
Bulantıyla karışık ekşime var bende..kokular çok etkiliyor. Et yaptırmıyorum örneğin evde..bugün pek yok gibi diğer günlere göre..ceviz, badem yiyebildim. Serum hiç takılmadı. Mide bulantısı ilacı kullanmıyorum. İlk gebeliğimde 2 kez kullanmıştım. Yarını bekliyorum dört gözle. Umarım gelişimi artmıştır ve kalbi hala atıyordur.

İnşaallah sizin için dua edeceğim benim de son adet tarihi 14 Mart ama yumurtlamam ne zaman belli değil pazartesi gittim karından baktı doktor 3 mm çıktı yaklaşık embriyo vajinal baksam haftası daha ileri çıkar dedi doktor öyle mi oluyor kusura bakmayın kafanızı şişirdim ben devamlı kusuyorum

Sadece ceviz badem mi yediniz ben de öyle yapayım yıksa ağzıma hiçbir şey alamıyorum

Rica ederim ne demek..3.2mm vajinalde görülebildi. benim 6.haftada çıkmıştı. 5+6 da olabilir. Ve 9 gün sonra yani çrş günü de 6 mm.ye yakın çıktı. O da 6 haftalık boyu..Ben 7+3'tüm oysaki..Doğal yolla geç döllenme diyebiliyor doktorlar da tüp bebekte neden oluyor bilmiyorum.

Benim de 8 haftalık iki kaybım var sizin bulantılarınız devam ediyor inşaallah herşey yolundadır

Benim de 8 haftalık iki kaybım var sizin bulantılarınız devam ediyor inşaallah herşey yolundadır
İnş..anlıyorum sizi..benim de 22 haftalık normal doğumla kaybım, 2 boş gebelik, bir de kimyasalım var. O yüzden tetikteyim.

Bi de benim çok büyük çikolata kistlerim var onların ağrısı şişkinliği de çok yıprattı beni sağlık sorunlarından bebeği düşünemiyorum . Bu gebelik çok zor geçiyor

Bi de benim çok büyük çikolata kistlerim var onların ağrısı şişkinliği de çok yıprattı beni sağlık sorunlarından bebeği düşünemiyorum . Bu gebelik çok zor geçiyor
Sürekli kontrolde olun ve kendinize dikkat edin. Dinlenmeye çalışın. Relax müzik vb öneririm. En azından gelişimle ilgili bir sıkıntınız yok.

Maalesef bugün gittiğimde, bebeğin kalbinin durduğunu öğrendik. Sanırım dün durdu kalbi, bulantımla koku hassasiyetim azalmıştı. Çrş yine kürtaj olacağım. Üzgünüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…