hamilelikte basur olanlar acil yardim

ilkbebegim38oslem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
22
2
1
31
Kızlar 28+5 haftalık hamileyim ve kabizliktan dolayı basur olmusum ( dış basur meme olmuş ) ne yapabilirim canım çok yaniyor .nasıl geçer yardım edin

benimde aynısı canım yaa doktora söylemeyi unutuyorum bende hamiliekten öncde vardı şimdi saha çok büyüdü otururken flan acıyo napabiliriz basur kremim var ama hamilelikte kullanılırmı bilmediğim için kullanmıyorum

Son iki uc hafta oldu benim ilk yaptıgım her seferinde memeyi içeri geri itmek oldu günde iki kez sıcak suya oturdum 20 ser dakika cok rahatlatıyordu bide bepanthen krem travazol krem terramycin pomad madecassol krem hepsinden bir miktar avcumda karıştırıp yatmadan once o kısma sürdüm doguma kadar nerdeyse tamamen bitti

Kızlar aynı problemi bende yaşıyorum ilk bebegimde olmustu ilac ve kremler icin kesinlikle doktorunuza danisin ama en önemlisi basurda kabiz olmamak hamileliktede artabiliyor benn doktorumla konustum hergün aktiva meyveli yogurtlardan icinede kuru meyve dograyip tuketmemi söyledi bağırsaklari calistiriyor boylece en azindan kabizlik sorunu azalir basurda kabizlik cok fena bide arkadasinda dedigi gibi sıcak suya oturmak da cok faydali

Bende ayni sorundan muzdariptim. Suanda procto glyovindi adi yanilmiyorsam bu merhemi kullaniyorum. Hem tedavi hem Uyusturma etkisi oldugu icinde agrim sizim acilarim neredeyse yok denecek kadar azaldi.

Merhabalar ben sirke kullandım. Biraz yakıyor ama çok hızlı geçti. Bir pamuğa elma sirkesi ( doğal-ev yapımı olursa daha iyiymiş ama benim öyle bir imkanım yoktu) döküp o bölgeye olabildiğince iç kısma yerleştiriyorsunuz. 15 dakikadan fazla tutmamak kaydıyla pamuk orada kalmalı. Başta yanıyor ama sonra uyuşuyor ve inanın o meme denilen şeyler eriyor. Eğer çok sancılı olursa ki büyük tuvalet sonrası ağladığım oldu, zeytinyağı sürüp yumuşatabilirsiniz. Ya da bir sürelik rahatlama için dayanabileceğiniz en yüksek sıcaklıkta oturma banyosu.

Kızlar bende tasadım aynı sorunu ve gecti pamuga zeytinyağı batrp o bölgeye koyun ne jadar dursa iyi sabahları iki üçdal dereotunu ac karnınızla çiğneyin üstüne bir bardak su için.. bide gün iöinde kayısı falan yiyin bol bol geçmiş olsun..

basur sorunum öncede vardı hamilelikte arttı büyüdü kan ve demir ilaçları beni çok kabız yapıyordu ben her sabah kuru kayısı yiyerek kabız olmayı engelledim kabız olmadıktan sora ağrım olmuyo doktoruma dedim kayısı işe yaramıyor dersen ilaç yazarım ama en güzeli doğal yolla çözmek dedi

Mrb Arkadaşlar ben kızımda Öyle oldum basur memesi bile oluşmuştu bir hafta boyunca denediğim yöntem kalmadı bir hafta boyunca uyku gözüme girmedi ağlamaktan ne uzanabiliyordum ne oturabiliyordum doğuma 1 ay kala İki de bir sıcak su banyosu yaptım gectimi Hayır daha beter oldu meğer basuru azdıran sıcak suymus Her tuvalete gidişimde soğuk suyla yıkadım çıkan memeleri geri içeriye geri ittim bir hafta boyunca sabahları aç karinla bir yemek kaşığı zeytinyağı bol bol kurutulmuş kayısı yedim ve şimdi çok iyiyim bu yöntemi hep kullanıyorum aradan baya zmn geçmiş ama benim gibi olunmasin diye dayanamayıp yazdım çok geçmiş olsun

Benim kabızlık yok aksine ishal var. Hiç bir sindirim problemi m yok 28+2 de yim ama o basur memesi çıktı resmen bende. Kuruluk oluyor. Kaşıntı yok. Zorla ıkinma yok. Anlamadım gitti. Daha önce hiç bilmezdim bile. Ayrıca sıcak suya oturmak çok tehlikeli. Aman diyeyim erken doğuma sebep olur. Teyzemin gelini bilhassa yaşadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…