Hamilelikte başlayan burun tıkanıklığı geçen var mı? Lütfen yardım!

anladım çok teşekkür ederim, galiba sizinki daha hafif çünkü beni oldukça rahatsız ediyor yani sürekli grip gibi geziyorum. insan iki üç gün grip olunca bile huzursuz oluyor, kaldı ki bu durum aylardır sürüyor

Çok geçmiş olsun. Ben gece yatarken breathe right kullanıyorum. Onun muadilleri de var fiyatı daha uygun. Denediniz mi hiç?

Çok geçmiş olsun. Ben gece yatarken breathe right kullanıyorum. Onun muadilleri de var fiyatı daha uygun. Denediniz mi hiç?
çok teşekkürler size de geçmiş olsun
breathe right aldım ama kullanmadım çok rahatsız ederse günlük fısfısın yanında ikinci bir fısfıs sıkıyorum.
ikinci gebelikte soğuk almadan önce tıkanıklığınız var mıydı

Evet geceleri vardı, breathe right kullanıyordum, baya etkili bu arada deneyin varsa.

Bir de okyanus suyu sıktıktan sonra, burnunuzun önce bir deliğini kapatıp sümkürün, sonra diğerini. O şekilde çok iyi temizleniyor.

tamam denerim teşekkür ederim.
hani o kısımlar sinüs ya, belki kardeşinizinki sinüzittir diye dedim. Onun da mı burun etleri şişmiş durumda?
Küçüklüğünden beri öyle.çocukken ameliyat oldu ama tekrarladı.öyleki burun kemiğinde eğrilme oluştu.dengesiz nefes almaktan.bi taraf iice tıkalu abla diyor.

Merhaba konu eski ama şuan burun tıkanıklığından o kadar kötü bir haldeyim ki. 9 ay boyunca her gün mü kullandınız? Doktorunuz bununla ilgili bir şey dedi mi? Ve şuan sizin ve çocuğunuzun sağlınız nasıl zarar verdi mi?

Merhaba,her ikisinde de 9 ay boyunca evet kullandım.Asla başka birşey fayda etmedi otrivitten başka.Bogulacak gibi olurdum.
doktorlar önermiyorlardi ama mecbur kaldım.
her iki bebegimede banada hiç bir zararı olmadı.
Biri 6 diğeri 3 yaşında.
Doğum yaptığım gün bu sorun geçti .
Kendim dışında bu sorunu yaşayan bı sizi görüyorum.Korkmayin ama ben hiç bir sorun yaşamadım.Günde 3 kereden fazla kullanmamaya çalışın

Normalde tıkanırdı ama uzun sürmezdi bu sefer baya uzun sürdü 4 aylık hamileyim. Normalde de sıkıntılı burnum ama son 1 hafta 10 gündür burun spreyi olmadan duramıyorum. Çok sevindim sizin için. İnşallah benim de kötü olmaz. Teşekkürler cevabınız için

Geçmiyor. 34.haftam bitecek hala aynı. İlaç kullanmak istemedim başta, son gittigim kontrolde doktoruma söyledim bi burun spreyi verdi alerjenlerde bile cok etkilidir dedi aslaa gecirmedi hala aynı. Artık çözüm aramıyorum doğumu bekliyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…