hamılelıkte baş agrısı ???

melof

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
183
68
34
arkadaşlar dunden berı bır baş agrısı var gozume vuruyo resmen doktorum bugun yokmuş hemşıre parol kullabılırsın dedı ..kullansam mı bılemedım mınoset iç dıyenlerde var ???

arkadaşlar dunden berı bır baş agrısı var gozume vuruyo resmen doktorum bugun yokmuş hemşıre parol kullabılırsın dedı ..kullansam mı bılemedım mınoset iç dıyenlerde var ???
Bendede son gunlerde cok oluyor canim ozellikle yemeklerden sonra agriyor minoset ictim iyi geldi yoksa dayanilabilecek gibi degil

Hamilelikte minoset ve parol içilir

Benim de gecen hafta çok aşırı ağrıyordu Migrenim tutmuştu bir hafta sürdü ilaç kullanmadım hiç ama o bi hafta kafama Çivi cakıyorlardı sanki gecti çok şükür sabret biraz bnce

Migrenm var ara ara feci tutuyor direniyorum hala bu haftaya kadar icmedim ağrı kesici masaj yaptirip uyumaya çalışıyorum

Doktorlar minosete izin veriyor benimde 4. AYa girdigimden beri hemen hergun agriyor bazen dayanilmaz oluyor ve iciyorum doktorum gecmezse gunde 3 taneye kadar icilir dedi.Abartmadan tabiki icebiliriz. Hala buradan anlamsizca icme diyenleri anlamiyorum neye dayanarak konustuklarini!

Canım bende ilk başlarda hep dayanmaya çalışıyordum aman ilaç içmiyim dayanım diye doktoruma söylediğimde çok kızdı neden kendine eziyet ediyorsun diye.. Yani içebilirsin ağrı kesici minoset yada parol zaten zarar verse doktorlar izin vermez

mademciklerim berbat durumda sisti ve ates yapti doktora gttik bobreklerimde cok kotu batiyo idrar testi yaptir bakalim dedi enfeksiyon kapmisim idrar yolu enfeksiyonu cok sukur bebek iyi ama ben berbat vaziyetteyim...eewt ilac kullanmak zararlidr ama doktor sorun yok icebilirsin derse tabikide iciceksin senin kotulugunu isticek yada bebege zarar vericek seyler yapmazlar heralde benim enfeksiyon cok oldugu icin hem ust yolunum hem alt mikrop kurutmak icin augimentin verdi antibiyodik 12 saatte bir icicem 1 hafta snrada bitince gidip tekrar idrar vericem...korkmuyorum cnku iltihap olursa kotusu bebege gecer doktorumada guveniyorum bol bol su ic ihlamur kusburnu icebilirsin dedi hatta ihlamurun icine azcik zencefilde koyabilirsin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…