Merhaba herkese kizlar 14 haftalık hamileyim.iki gündür çok feci bacak agrilari yaşıyorum. Sivazllayinca ve msaj yapinca geçiyor sonra yeniden başlıyor. Gece yarisi bile uyaniyorum
Otururken de. Ayakbasi da agriyor.
Sizce Bunun icin Dr a gitmeli miyim su anda decavit kullsniyorum sadece
Canım bu tür ağrılar genelde magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor. Bence hastaneye ya da sağlık ocağına gidip tam kan sayımı yaptırmalısın. Ona göre doktorun ilaç verecektir. Geçmiş olsun.
[Teşekkür"Bucum29, post: 39631376, member: 540996"]Canım bu tür ağrılar genelde magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor. Bence hastaneye ya da sağlık ocağına gidip tam kan sayımı yaptırmalısın. Ona göre doktorun ilaç verecektir. Geçmiş olsun.[/QUOTE]
Teşekkür ederim canim BBucum29
bende bu argrilari cok daha sonra bekliyordum.canimi yakiior resmen.insallah bebegime yansimiyordur negatifliligim.
Canım bu tür ağrılar genelde magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor. Bence hastaneye ya da sağlık ocağına gidip tam kan sayımı yaptırmalısın. Ona göre doktorun ilaç verecektir. Geçmiş olsun.
Uff aynı sorun bende de başladı doktora sölediğimde çok erken başlamış magnezyum ilacını 5. aydan sora veriyoruz doğuma kadar kulanııo genelde sık dişini ve bol bol süt iç dedi bazı akşamlar ağlicak gibi oluyorum resmen sövüorum bağıra çağıra
Uff aynı sorun bende de başladı doktora sölediğimde çok erken başlamış magnezyum ilacını 5. aydan sora veriyoruz doğuma kadar kulanııo genelde sık dişini ve bol bol süt iç dedi bazı akşamlar ağlicak gibi oluyorum resmen sövüorum bağıra çağıra
Her doktorun yaklaşımı farklı oluyor demekki.Ben kalsiyum ve magnezyum içeren ilaca tam 4 aylıkken başlamıştım.
Doktorun ikaç vermek istemiyorsa bence magnezyumu doğal yollardan tüketmeye çalış.Muz ve maden suyu magnezyum içerir. Ağrılarına iyi gelecektir :) Sağlıkla kucağına al bebişini inş :)