Tamda bu sabah yataktan kalkarken diz kapağı altı ayak bileği üstündeki araya kramp girdi ilk defa acıdan bağırdım resmen normalde ayak parmagima girerdi ama ilk defa baldır kısmına girdi 27 haftaligim bende inşallah tekrarı olmaz hala bacagimda gerginliği geçmedi,sizin tekrarladı mi yada doktora felan sordunuz mu acabaMerhaba kızlar şuan 24. Haftamdayım bu artan sıcaklardan mı bilmiyorum ama bacaklarımda özellikle diz kapağım ve altında kalan yerde inanılmaz bir ağrı oluyor ara ara da kramp giriyor dr um magnezyum ve kalsiyum yazmıştı bunun için kullanıyorum ama çokta faydası olmadı başka önerisi olan var mı ne yapsam geçer
Yok önümüzdeki hafta gideceğim sorma fırsatım olmadı daha ara ara ağrı geliyor olacak gibi hemen masaj yapıyorum ama ilk krampın ağrısı 2 gün sürmüştü yürürken çok hissediyordum özellikle bacağım geriliyor gibi oluyorduTamda bu sabah yataktan kalkarken diz kapağı altı ayak bileği üstündeki araya kramp girdi ilk defa acıdan bağırdım resmen normalde ayak parmagima girerdi ama ilk defa baldır kısmına girdi 27 haftaligim bende inşallah tekrarı olmaz hala bacagimda gerginliği geçmedi,sizin tekrarladı mi yada doktora felan sordunuz mu acaba
Tamam teşekkür ederim gittiğim zaman söyleyeyim o zamanMagnezyum dozunu doktorunuza danışarak arttırabilirsiniz, ben faydasını gördüm.
Birde şeker yüklemesi yaptırdınız mı siz merak ettim yada yaptırmayı düşünüyorum musunuzTamda bu sabah yataktan kalkarken diz kapağı altı ayak bileği üstündeki araya kramp girdi ilk defa acıdan bağırdım resmen normalde ayak parmagima girerdi ama ilk defa baldır kısmına girdi 27 haftaligim bende inşallah tekrarı olmaz hala bacagimda gerginliği geçmedi,sizin tekrarladı mi yada doktora felan sordunuz mu acaba
Ayak parmaklarınızı kendinize doğru çekince kramp anında geçer.Tamda bu sabah yataktan kalkarken diz kapağı altı ayak bileği üstündeki araya kramp girdi ilk defa acıdan bağırdım resmen normalde ayak parmagima girerdi ama ilk defa baldır kısmına girdi 27 haftaligim bende inşallah tekrarı olmaz hala bacagimda gerginliği geçmedi,sizin tekrarladı mi yada doktora felan sordunuz mu acaba
Ya aynen sabah 8 de olmuştu hala hissediyorum o gerginliği çok değişik parmağa giren kramp 2 dk sonra bisey kalmiyodu bunu ilk defa deneyimledimYok önümüzdeki hafta gideceğim sorma fırsatım olmadı daha ara ara ağrı geliyor olacak gibi hemen masaj yapıyorum ama ilk krampın ağrısı 2 gün sürmüştü yürürken çok hissediyordum özellikle bacağım geriliyor gibi oluyordu
Kesinlikle yaptirmiycam diyerek gittiğim doktordan yaptırarak çıktım,çünkü ailede 0 şeker hastalığı iki kez açlık şekerine bakilmisti kanda gayet normaldi,bende gerek duymadığımi söyledim ama doktorum çok ısrar etti çoğu gebelerin zararlı diye yaptırmak istemediğini sürekli bunun mücadelesini verdiğini uzun uzun zararı olmadığını anlattı ve eğer ki gebelik şekeri varsa erken doğum riski taşıdığını o yüzden bunu yapcaz dedi,diğer hicbir testte bu kadar ısrar etmemişti bende yaptırdım ve tabiki çıkmadıBirde şeker yüklemesi yaptırdınız mı siz merak ettim yada yaptırmayı düşünüyorum musunuz
Ayağımda değilde bacağımda oluyor alt baldırdaAyak parmaklarınızı kendinize doğru çekince kramp anında geçer.
Bende yaptırmayı düşünüyorum da ama karşı çıkanlar çok olunca insanın kafası karışmıyor değil açıkcası sizinde fikrinizi merak etmiştim teşekkür ederimKesinlikle yaptirmiycam diyerek gittiğim doktordan yaptırarak çıktım,çünkü ailede 0 şeker hastalığı iki kez açlık şekerine bakilmisti kanda gayet normaldi,bende gerek duymadığımi söyledim ama doktorum çok ısrar etti çoğu gebelerin zararlı diye yaptırmak istemediğini sürekli bunun mücadelesini verdiğini uzun uzun zararı olmadığını anlattı ve eğer ki gebelik şekeri varsa erken doğum riski taşıdığını o yüzden bunu yapcaz dedi,diğer hicbir testte bu kadar ısrar etmemişti bende yaptırdım ve tabiki çıkmadııkili test vs yaptırmadım tetanoz vurulmadim sadece ayrintiliya girdim
Benim karşı değilim ama emin gibiydim cikmiycagindan oyuzden istemiyordum yaptırmak ama gebelik şekeri olanın erken doğum riski cidden var göz ardı edilmiycek bir durum,zararını da sordum doktora bana dediği yediğin dondurma bu içeceğin sıvıdan daha zararlı olduğu yada içtiğin kola gibi örneklerle baya anlatmıştı ..sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah her şey onlar içinBende yaptırmayı düşünüyorum da ama karşı çıkanlar çok olunca insanın kafası karışmıyor değil açıkcası sizinde fikrinizi merak etmiştim teşekkür ederim
Teşekkür ederim inşallahBenim karşı değilim ama emin gibiydim cikmiycagindan oyuzden istemiyordum yaptırmak ama gebelik şekeri olanın erken doğum riski cidden var göz ardı edilmiycek bir durum,zararını da sordum doktora bana dediği yediğin dondurma bu içeceğin sıvıdan daha zararlı olduğu yada içtiğin kola gibi örneklerle baya anlatmıştı ..sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah her şey onlar için
Evet anladım o yüzden ayak parmaklarınızı kendinize doğru çekmelisiniz kramp anında. Deneyin anında geçecek.Ayağımda değilde bacağımda oluyor alt baldırda
AA tamam kusura bakmayın ben yanlış anlamışım ama denerimEvet anladım o yüzden ayak parmaklarınızı kendinize doğru çekmelisiniz kramp anında. Deneyin anında geçecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?