hamilelikte asosyallik...

esraseyhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
471
0
kızlar nerdeyse 1 haftadır evden dışarı çıkmadım.....canım hiçbişey yapmak istemiyor...biliyorum çıkmam lazım çok bunaldım ama istemiyorum....napcam bilmiyorum...aynı durumda olan var mı acaba?bu normal mi?

Canım sen yine bir hafta olmuş ben kaç aydır ev-iş-iş-ev yapıyorum. Eşim yalvarıyor biryerlere gidelim diye. Kafam kaldırmıyor gürültüyü. Eski halim olsa tozunu attırmıştım gezip tozmanın. Garip bir bıkkınlık tembellik çöktü üstüme fisfisfis

ARKADAŞIM BENDE 4.AY İÇİNDEYİM VE SÜREKLİ UYKU PROBLEMİM VAR EV-İŞ ARASINDA MEKİK DOKUYORUM İÇ DIŞARI ÇIKASIM YOK VE SÜREKLİ YORGUN HİSSEDİYORUM KENDİMİ:gitme:

ben de hiç bir yere gitmek istemiyorum arkadaşlar. zaten gayret edip gitsem de 1 saat sonra bulantıdan perişan halde eve koşuyorum. sadece işe gelebiliyorum, büyük bir gayretle...

Bende inanılmaz bi yorgunluk ve uykuya eğilim yaşıyorum ama aynı zamanda eve giresim yok. tam aksine hem yorgunluğu kaldıramıyom hem de evde durmaya tahammülüm yok. hemen her akşam kendimi evden dışarı atıyom hiç bişey yapamazsak yürüyüş yapıyoz eşimle. sonrada yorgunluktan sızıyom:) yani tam tersi sözkonusu benim için:)

aynen bende acayip derecede asosyallik var ama tuaf olan şu ki ben bu halimden hiç şikayetçi degilim ne gezmek ne konuşmak nede gürültü hiçbirşey canım istemiyor.evim evim güzel evim diyorum oturuyorum yatıyorum yiyiyorum içiyorum şişiyorum kaydirigubbakcemile3

kızlar bende de tam tersi bi durum var. sürekli bi yerlere gitmek açık havada dolaşmak ya da sadece deniz kenarına gidip oturmak istiyorum. hamile kalmadan önce böyle diildim. bende uyku halide bu aya kadar pek olmadı zaten. resmen açık havaya aşerdim ben :)) ama gitmesi güzel oluyoda bi de çabuk yorulmasam :)

ben de sadece pazara diye evden çıkıyorum eşimin ve annecimin ısrarları da boşa çıkıyor resmen ağlıyorum çıkmak istemiyorum diye. evde de uzanıp yatıyorum halsizim hemen yoruluyorum eskisi gibi dinç olamıyorum artık.
zaten çıkınca da öyle yavaş yürüyorum ki bazen eşimin sabrı taşıyor.
en iyisi evde oturmak...

Bunu yaşayan bir tek ben değilmişim demekki.1 aydan fazla oldu dışarı çıkasım yok.Ancak markete falan gidiyoruz eşimle o da zar zor.Şuraya gidelim şöyle yapalım diyor her gün eşim.Yok sen git ben evde durcam diyorum.... Hiç içimden gelmiyor ....

ben de sadece pazara diye evden çıkıyorum eşimin ve annecimin ısrarları da boşa çıkıyor resmen ağlıyorum çıkmak istemiyorum diye. evde de uzanıp yatıyorum halsizim hemen yoruluyorum eskisi gibi dinç olamıyorum artık.
zaten çıkınca da öyle yavaş yürüyorum ki bazen eşimin sabrı taşıyor.
en iyisi evde oturmak...

Ay evet o bendede var.Arkadaşlarım buluşalım diyor yok diyorum ve sürekli yatıyorum evde.Normalde iş yapmadan duramayan ben ev işlerini bile zar zor yapar oldum.Elim kolum kalkmıyor gibi uyuşuk uyuşuk dolanıyorum......

Keşke sağlıklı bir hamilelik geçirsemde şöyle gezsem dolassam tam 4 aydır evdeyim birtek doktora giderken dışarı cıkıyorum oda eşim arabayla götürüp getiriyor.Onun harıcınde evde uzanır durumdayım hep.

Keşke sağlıklı bir hamilelik geçirsemde şöyle gezsem dolassam tam 4 aydır evdeyim birtek doktora giderken dışarı cıkıyorum oda eşim arabayla götürüp getiriyor.Onun harıcınde evde uzanır durumdayım hep.

Canım çok geçmiş olsun.İnş. seninde kalkıp dolaşacak günlerin olur bebeğinle....

bende de var kızlar gürültü patırtı hiç çekemiyorum
elim karnımda oğlumu ve hareketlerini hissedeyim
bir an bile kaçırmayayım istiyorum ben konuşuyorum o
beni dinleyip anlıyormuş gibi tepki veriyor ya bayılıyorum
mest oluyorum dışarı çıkıp bunlardan mahrum olmak istemiyorum
açıkçası:CüvCüv::CüvCüv:

Aynı durumdayım kızlar.Evden dışarı hiç çıkmak istemiyorum.Aslında haftada 3 gün yarım saat yürümen lazım dedi dr ama bende tık yok.Zaten tek başıma biryere gidemiyorum çünkü bayılma hissim çok oluyor e onun korkusuda var tabi.ilk 3 ay çok bulantım olmuştu serum takılıyordu gün aşırı öyle halsizdim ki odadan odaya gidemiyordum bacaklarım titriyordu o zaman bile insanlar o kadar çok karışıyordu ki yürümen lazım hep yatmakla olmaz daha kötü olursun diye bende ha gayret yürümeye çalışıyordum ve sonuç eve gelir gelmez çıkarıyordum..Evdede vakit geçmiyor canım sıkılıyor ama yine en iyisi galiba evde olmak.

X