- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
-
- Konu Sahibi EliFatihEFU
cok tesekkür ederimcanım cok gecmıs olsun... bende salıdan berı hastayım once bogazım sıstı sonra grıbe cevırdı. ıhlamur ıcıyorum bol bol. kaynatırken ıcıne ayva,elma gıbı mevsım meyvelerı koyuyorum. bal da katıyorum ıyı gelıyor gogsumu yumusatıp oksurugumu kesıyor az da olsa. tavsıye ederım ınan ıyı gelıyor. ballı sıcak sut de gogsunu yumusatabılır. ınsallah bı an once atlatırsın da saglıklı bı sekılde gerceklesır dogumun.
Kızlar doktorlar balın sıcak içecelerde kullanılmasını önermiyorlar bilginize...
ne bulsam deniyorum artik bugün karabiberi azgina at üstünede bal ye dediler elimi karabibere badirip attim agzima sonrada bal yedim insallah ise yarar...Evet kesinlikle öyle yapılmalı. Bağışıklık sistemini güçlendiren bir gıda bal. Ve boğaza iyi geliyor. Kaşık kaşık yemek daha faydalı. Bir de yarım çay bardağı pekmeze 1 limon sıkıp içebilirsiniz.
ahhh ayvanin kendisini bulamadim ki yapragini nasil bulayim:1no2:ayva yaprağıda çok yumuşatıyor boğazı.geçmişolsun canım
cok tesekkürler sanada gecmis olsun...kusburnu cayı da cok ıyı geliyor.. bende yaklasık 5 haftadır oksuruyorum ama cidden cok fena.. bende oksuruk şurubu falan ıstedim, gebelikte onermiyoruz dediler.. ama yatmadan once iyi kaynatılmıs kusburnunun cidden faydasını gordum..
canım aç karnına bal ye 2 tatlı kaşığı çok iyi geliyor...