Hamilelikte aşırı karın ağrısı yardım

Gizlimelekank

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2014
723
268
Beşinci aya girdim bir aydır daha yoğun bişekilde karın ağrısı yaşıyorum Dr gittim bir kaç kere hep normal şimdide sırtıma vurdu napacam nedir bu ağrı uykudan bile uyandırıyor yaşayan bilen varmı kasık ağrısıda var birde tüp bebek kızlar

Cnm belki magnezyum kalsiyum eksikliğinden oluyordur magzezyum diasporal al eczaneden ,ve bol bol yoğurt ye inş sıkıntın kalmaz

canım bemnimde ara ara giriyor ağrı ama seninki kadar yoğun değil.allah korusun tehlşkeli bi durum olabilir.bence bi başka doktora git, çünkü birrinin göremediğini diğeri çok rahat görüyor. şöyle bişeyde var eğer bebeğin eşi aşağıdaysa oda çok ağrı yapar ama onun da doktorların önerdiği çözümler var.benimde bazı problemlerim oldu hep kendi dr gitmiştim normal dedi başka bi doktora gittiğimde de farklı bi tedavi uygulayarak derdimize çözüm buldu.çok geçmiş olsun canım.allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…