hamilelikte aşırı bulantı kusma rahatsızlığı olanlar var mı?

derenderya

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2012
164
17
318
8.haftalık hamileyim ilk haftalarından beri rahatsızlığpım başlamıştı aşırı derecede kokulara duyarlıyım kusmalarım çok fazla kusarken kanda geldiği oluyor benim gibi olanlar var mı arkadaşlar 3.ay dolduğunda azalır geçer diyorlar iş hayatımıda etkiliyor bu durum napcam bilemiyorum (((

geçer inşallah canım . korkma kan gelmesinden. sürekli kustuğun için midede yara olabiliyor. bende senin gibiydim. üstelik 9 ay yaşadım bunu. umarım en kısa zamanda geçer. tuzlu krakerler ye.beyaz leblebi bunlar seni rahatlatır.

geçmiş olsun..ben aşırı kusmadım ama hamileliğimi nerdeyse 3. haftasında bulantılarla anladım.yarın 14.haftaya girecem,12 haftaya kadar aşırı bulantım oldu,bir haftadan beri bulantılar azaldı ama zaman zaman yemek sonrası kusuyorum yine 9.haftadan sonra kusmalardan dolayı boğazım yara oldu,ağzımı açamadım kan olmadı ama o da yine kusmaya bağlı tahrişle ilgili olabilir..aklında şüphe varsa da en iyisi doktora danışmak..genel olarak 12.haftadan sonrası gebelikte en iyi hissedilen,iştahın açıldığı ,bulantının azaldığı dönemmiş,umarım bi an önce atlatırsın :)

1tatlı kaşığı kekik 1 2 yudum suyla çiğnemeden yut mide bulantın hemen geçer.umarım faydalı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…