Doktor da aynısını soyledi son haftalara doğru keseriz dedi çok teşekkür ederimKullanmadım bilgim yok.ama bebeğin kilosu boyu gayet güzel. Kendi kafanıza göre ilaç kullanmıyorsunuz sonuçta.
Doktor önermiş bunu.
Anne iyi olursa bebek iyi olur.
İlaçsız hem siz hem bebeğiniz riske girmiş olacaksınız. Doktoru dinleyin kalanı boşverin bakın bebeğinizin boyu kilosu ne kadar güzel maşallah
Duruma göre hareket edilir ona şuan ilaç kullanıyorum stresine sokmayn kendinizi iyi olsanız zaten kullanmazsnz doktorunuz da yazmazDoktor da aynısını soyledi son haftalara doğru keseriz dedi çok teşekkür ederimSüte geçtiği için farklı ilaç başlarlar sanırım şu an ki durumu toparlamak ve stresimi azaltmaya çalışıyorlar sanırım belki de hiç başlamam doğumdan sonra toparlamis olurum ilaca maruz kalsın istemiyorum
Cidden buna güldüm konusan maymun sesiyle hayal ettim söylenenleriDuruma göre hareket edilir ona şuan ilaç kullanıyorum stresine sokmayn kendinizi iyi olsanız zaten kullanmazsnz doktorunuz da yazmaz
Yeme içmenize dikkat edin, yüzünüzü güldüren, güldürecek ne varsa onları yapın. Kulağınızı boş beleş konuşan insanlara kapatın.
Onlar konuşurken arka planda balina sesi hayal edin, orman sesi, maymun sesi . Konuşup konuşup gitsinler. Taktikca daha çok konuşurlar he he deyin geçin yav
Kendinize önem verin moralinizi yüksek tutacak şeylere odaklanın .
Benim doğumum da Aralıkta olacak valla boş boş konuşan olursa atarım , almam eve beni strese sokuyorsunuz gidin derim. Çünkü şimdiden değişen ruh hallerim var ve sinir krizine 1 adım uzaktayım sürekli hiç gerek yokCidden buna güldüm konusan maymun sesiyle hayal ettim söylenenleribiri bir şey dese aklıma gelir gülerim zaten bebek doğunca eve kimseyi almayacağım kendimi germek istemiyorum artık alınan alınsın kışa denk geliyor gribi falan bahane ederim anlayışlı insan çok az
Bence de ben filmler de görüyordum hamile kadınları böyle mi cidden diyordum daha fazlasıymış . Aralığın kaçı gözüküyor ultrasonda tahmini bebiş kiz mi erkek miBenim doğumum da Aralıkta olacak valla boş boş konuşan olursa atarım , almam eve beni strese sokuyorsunuz gidin derim. Çünkü şimdiden değişen ruh hallerim var ve sinir krizine 1 adım uzaktayım sürekli hiç gerek yok. Başkaları bir yana elimde olsa esimin ensesinden tutup dışarı atasim geliyor hamilelik psikolojisi çok değişik ondan gülecek şey bulmamz lazım sürekli
Bence de ben filmler de görüyordum hamile kadınları böyle mi cidden diyordum daha fazlasıymış . Aralığın kaçı gözüküyor ultrasonda tahmini bebiş kiz mi erkek mi