hamilelikte antibiyotik kullanımı

sewqi54

"kûn fe yekûn"
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
303
59
118
kızlar 13 haftalık hamileyim ve grip oldum.şuan antibiyotik kullanıyorum4 gündür. acaba bebeğime bi zararı olurmu çok korkuyorum.ama kullanmassamda çok fena olucam off kullananlar lütfen cvp yazın?

ben idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle 12 gündür antibiotik kullanıorum. penisilin grubundaki antibiyotikler hamilelikte zararsız. doktorlar zaten bunu göz önünde bulundurarak veriyor ilaçlarımızı.

ben idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle 12 gündür antibiotik kullanıorum. penisilin grubundaki antibiyotikler hamilelikte zararsız. doktorlar zaten bunu göz önünde bulundurarak veriyor ilaçlarımızı.

kaç haftalık hamilesin acaba?

kadındogumcun onayladıysa sorun olmaz ama kadındogumcuya danısmadan ıcme derım benım doguma yakın orta kulak ıltıhabı olmustu kbb dru verdı antıbıyotık hemen kadındogumcuya gösterdım o bunlar zararlı deyıp daha düük bır antıbıyotıkle degıstırmıstı

kadındogumcun onayladıysa sorun olmaz ama kadındogumcuya danısmadan ıcme derım benım doguma yakın orta kulak ıltıhabı olmustu kbb dru verdı antıbıyotık hemen kadındogumcuya gösterdım o bunlar zararlı deyıp daha düük bır antıbıyotıkle degıstırmıstı

doğum doktorum verdi 200 mg imex.kbb gittim sonuçlarımla kendi doktorum gittim daha sonra.ben 5 gün oldu kullanıorum kendimide ii hissediorum.ama doktorum ilaç bitene kadar kullanıcaksın dedi.ve çok fazlada intihap çıkmadı kanımda.neolur neolmaz dedi kullanalım dedi.o yüsden kafam karıştı.ve bebek daha çok küçük olduğu için birazda.3,5aylık daha 6 falan olsa korkmucam belki..

Herkese merhaba,ben 12 haftalık hamileyim, dün sabah demir ilacı diye yanlışlıkla eşimi. Antibiyotiğinen içtim. Tavanic 500mg, c grubuna giriyormuş, doktor dahil herkes bi seferden bişey olmaz dedi bebeğe bişey olursa diye içim hiç rahat değil, başına gelen yada bilgidi olan yazsın lütfen

Back