- 12 Ağustos 2013
- 472
- 117
-
- Konu Sahibi tatatataaa
Kızlar ben 2 hafta önce yumurtalık dönmesi sonucu ameliyat geçirdim sağ yumurtalık kangren riski nedeniyle alındı 11+1 günlüktüm bebeğim sağlıklı çok şükür zaten doktorum bebeğe zarar gelmeyeceğini söyledi lokal anestezi yapıldı sezeryan kadar genişlikte kesik mevcut benim gibi ameliyat geçiren var mı durumunuz nasıl sonrasında bebeğini kucağına alan var mı?
Bilgim yok ama bebisini saglikli kucagina alirsin insallah canim. Gecmis olsun
Gecmıs olsun canım allah bı daha gostermesın..
Canım benim de tüp bebek ben bu konuyu açtığımda ameliyat olmuştum 12. Haftada oldum ameliyati sadece sonrası ile ilgili sıkıntı oldumu diye sormak istedim şu anda 27 haftaligiz çok şükür bebisim iyi insaAllah sağlıkla alırız evlatlarımızı kucagimizaBen 3 hafta önce safra kesesi ameliyati oldum. 19 haftalikken. Hem de bebeğim tup bebek. Kapalı ameliyat oldum. Normalde karin 4 litre karbondioksit ile sisirilirken benimkini 2.5 litre ile sisirildi. Bebek stres olmasın diye. Ayrıca 8 mm basınç uygulandı.Şimdilik bebeğim iyi umarım ileriki dönemde bir sıkıntı oluşmaz. siz de az basınç ile ameliyat yapabilecek eli hizli bir cerrah bulmaya çalışın.
Kızlar ben 2 hafta önce yumurtalık dönmesi sonucu ameliyat geçirdim sağ yumurtalık kangren riski nedeniyle alındı 11+1 günlüktüm bebeğim sağlıklı çok şükür zaten doktorum bebeğe zarar gelmeyeceğini söyledi lokal anestezi yapıldı sezeryan kadar genişlikte kesik mevcut benim gibi ameliyat geçiren var mı durumunuz nasıl sonrasında bebeğini kucağına alan var mı?
[/QUOT