Hamilelikte ameliyat geçiren var mı?

tatatataaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
472
117
Kızlar ben 2 hafta önce yumurtalık dönmesi sonucu ameliyat geçirdim sağ yumurtalık kangren riski nedeniyle alındı 11+1 günlüktüm bebeğim sağlıklı çok şükür zaten doktorum bebeğe zarar gelmeyeceğini söyledi lokal anestezi yapıldı sezeryan kadar genişlikte kesik mevcut benim gibi ameliyat geçiren var mı durumunuz nasıl sonrasında bebeğini kucağına alan var mı?

Kızlar ben 2 hafta önce yumurtalık dönmesi sonucu ameliyat geçirdim sağ yumurtalık kangren riski nedeniyle alındı 11+1 günlüktüm bebeğim sağlıklı çok şükür zaten doktorum bebeğe zarar gelmeyeceğini söyledi lokal anestezi yapıldı sezeryan kadar genişlikte kesik mevcut benim gibi ameliyat geçiren var mı durumunuz nasıl sonrasında bebeğini kucağına alan var mı?

Bilgim yok ama bebisini saglikli kucagina alirsin insallah canim. Gecmis olsun

Ben 3 hafta önce safra kesesi ameliyati oldum. 19 haftalikken. Hem de bebeğim tup bebek. Kapalı ameliyat oldum. Normalde karin 4 litre karbondioksit ile sisirilirken benimkini 2.5 litre ile sisirildi. Bebek stres olmasın diye. Ayrıca 8 mm basınç uygulandı.Şimdilik bebeğim iyi umarım ileriki dönemde bir sıkıntı oluşmaz. siz de az basınç ile ameliyat yapabilecek eli hizli bir cerrah bulmaya çalışın.

Ben 3 hafta önce safra kesesi ameliyati oldum. 19 haftalikken. Hem de bebeğim tup bebek. Kapalı ameliyat oldum. Normalde karin 4 litre karbondioksit ile sisirilirken benimkini 2.5 litre ile sisirildi. Bebek stres olmasın diye. Ayrıca 8 mm basınç uygulandı.Şimdilik bebeğim iyi umarım ileriki dönemde bir sıkıntı oluşmaz. siz de az basınç ile ameliyat yapabilecek eli hizli bir cerrah bulmaya çalışın.
Canım benim de tüp bebek ben bu konuyu açtığımda ameliyat olmuştum 12. Haftada oldum ameliyati sadece sonrası ile ilgili sıkıntı oldumu diye sormak istedim şu anda 27 haftaligiz çok şükür bebisim iyi insaAllah sağlıkla alırız evlatlarımızı kucagimiza

Çok yakın bir arkadaşım apandisit ameliyatı geçirdi gebeyken. Tek sorunu bebişin tekmelerini ameliyat dikişlerine savuruyor olmasıydı:)))
Çok şükür bebişini de Temmuz sonu sağlıklı sıhhatli doğurdu sezaryenle.
Yüreğin ferah olsun. Olmayacak birşeyse zaten doktorlar ölse gebe kadını tedavi etmekten kaçarlar. 27. Ve 31. Haftalarım arasında diş ağrılarım ve böbrek taşlarım hasebiyle tedavi olmam gerekirken asla elini sürmeyen doktorlardan biliyorum. :)
Emin ol bir problem olma ihtimali bile olsa yapmazlardı yani...Sağlıkla ve kolayca alırsın Evladını kucağına inşallah...keyifli günler bebişinle :)

Merha
[/QUOT

Merhabalar bende 6+4 haftalik gebe iken over torsiyonu ameliyati oldum. Bebeginizi saglikli bir sekilde kucaginiza aldiniz mi acaba benimde tereddutlerim oldugu icin

Merhaba ben de 6 haftalık gebeyim ve dün laparoskopi amelyatı oldum bebeğim için endişeliyim bunu yaşayanlar lütfen bana da yazsın sonucu

X