Hamilelikte alerji ilacı. Doktor adını duymadan iç dedi?

happiness s

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2019
493
1.067
113
Arkadaslar merhaba 27 haftalık hamileyim. Alerjik rinit hastasıyım. Bugün doktoruma söyledim hamilelikten önce ilaç kullandıpımı. Daha ilacın adını duymadan içebilirsin dedi. Acaba haftam artık ilerledi diye mi? Sudafed ve nazofix ilaçlarım. Siz ne diyorsunuz bu duruma

İlaçların etken maddesine bakın, sonra arama motorunda hamilelikte o etken madde kullanılıyor mu araştırabilirsiniz

Bana sadece rinoclenil burun spreyi vermişti. Alerji olmasam bile her gün sabah akşam sıkıyordum hap ihtiyacım olmasın diye. Çok kötü olursan tablet için tekrar konuşuruz dedi ama kullandırtmadı direkt.

Aaa, ben yıllardır nefes alamıyorum fixdual kullanıyordum gebe kalmaya çalıştığım dönemde bile direkt ilacı bıraktırdı bana doktor

Ben de aynı durumdayım. Maalesef. Ilaci kullanıyor musunuz

20haftalıgım alerjik rinit var bende de doktorum gebelikte antihistaminik asla önermiyoruz dedi sadece deniz suyu sprey kullanabilirsin dedi

Gebelikte doktorum asla alerji ilacı kullanma demişti. Hatta emin olamadım birkaç doktora daha sordum çok zorlanıyordum çünkü. Onlarda içilmemesi gerek sağlıklı bünyelerde bile karaciğere yükleniyor gebelikte bebeği direkt tehlikeye atmış olursun dedi kullanamadım. Kendim çekmeye razıyım da bebeğimin zarar görmesini istemedim.

Ben 3 gün kullanmadım gözlerimin içi bile kaşınıyordu uyuyamadım vücudum kabardı kasintidan. Birkaç doktora sordum Zyrtech icebilirsin dedi. Mecbur kullandım ama içim içimi yiyor

Allah allah ya benimki adını bile söylemeye fırsat olmadan kullanabilirsin dedi. Cidden anlamadım neye göre kullan kullanma dediklerini

Ben 3 gün kullanmadım gözlerimin içi bile kaşınıyordu uyuyamadım vücudum kabardı kasintidan. Birkaç doktora sordum Zyrtech icebilirsin dedi. Mecbur kullandım ama içim içimi yiyor
Sizi inanın çok iyi anlıyorum. Özellikle ilk 4 ayda daha çok zorluyor sanki. Beşinci aya doğru gidiyoruz biz oldukça azaldı. İlaç vermediler diye hava temizleyici aldık yattığım odada sürekli çalışıyor. Dışarı çıksam hapşırmaya başlıyorum yine

Allah allah ya benimki adını bile söylemeye fırsat olmadan kullanabilirsin dedi. Cidden anlamadım neye göre kullan kullanma dediklerini
Ben baya araştırmıştım da tüm alerji ilaçları c grubu yani zarar durumu bilinmiyor yazıyordu. Doktorum da sabredeceksin bunlar sıkıntı yaratır biz bebeklere sağlıklı kişilere bile verirken tereddüte düşüyoruz dedi. Ben de mecburen kullanamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…