- 31 Temmuz 2019
- 493
- 1.067
- 113
- Konu Sahibi happiness s
-
İlaçların etken maddesine bakın, sonra arama motorunda hamilelikte o etken madde kullanılıyor mu araştırabilirsinizArkadaslar merhaba 27 haftalık hamileyim. Alerjik rinit hastasıyım. Bugün doktoruma söyledim hamilelikten önce ilaç kullandıpımı. Daha ilacın adını duymadan içebilirsin dedi. Acaba haftam artık ilerledi diye mi? Sudafed ve nazofix ilaçlarım. Siz ne diyorsunuz bu duruma
Pek anlamam böyle seylerden ama bakacağımİlaçların etken maddesine bakın, sonra arama motorunda hamilelikte o etken madde kullanılıyor mu araştırabilirsiniz
Ben de aynı durumdayım. Maalesef. Ilaci kullanıyor musunuzArkadaslar merhaba 27 haftalık hamileyim. Alerjik rinit hastasıyım. Bugün doktoruma söyledim hamilelikten önce ilaç kullandıpımı. Daha ilacın adını duymadan içebilirsin dedi. Acaba haftam artık ilerledi diye mi? Sudafed ve nazofix ilaçlarım. Siz ne diyorsunuz bu duruma
Merhabalar özelden mesaj atmak istedim size farklı bir konu nedeniyle ama kapalıydı rica etsem bana yazmanız mümkün mü?Ben de aynı durumdayım. Maalesef. Ilaci kullanıyor musunuz
Ben 3 gün kullanmadım gözlerimin içi bile kaşınıyordu uyuyamadım vücudum kabardı kasintidan. Birkaç doktora sordum Zyrtech icebilirsin dedi. Mecbur kullandım ama içim içimi yiyorGebelikte doktorum asla alerji ilacı kullanma demişti. Hatta emin olamadım birkaç doktora daha sordum çok zorlanıyordum çünkü. Onlarda içilmemesi gerek sağlıklı bünyelerde bile karaciğere yükleniyor gebelikte bebeği direkt tehlikeye atmış olursun dedi kullanamadım. Kendim çekmeye razıyım da bebeğimin zarar görmesini istemedim.
Hayır cesaret edemedim ama nereye kadar dayanabilirim onu da bilmiyorum :)Ben de aynı durumdayım. Maalesef. Ilaci kullanıyor musunuz
Allah allah ya benimki adını bile söylemeye fırsat olmadan kullanabilirsin dedi. Cidden anlamadım neye göre kullan kullanma dedikleriniGebelikte doktorum asla alerji ilacı kullanma demişti. Hatta emin olamadım birkaç doktora daha sordum çok zorlanıyordum çünkü. Onlarda içilmemesi gerek sağlıklı bünyelerde bile karaciğere yükleniyor gebelikte bebeği direkt tehlikeye atmış olursun dedi kullanamadım. Kendim çekmeye razıyım da bebeğimin zarar görmesini istemedim.
Sizi inanın çok iyi anlıyorum. Özellikle ilk 4 ayda daha çok zorluyor sanki. Beşinci aya doğru gidiyoruz biz oldukça azaldı. İlaç vermediler diye hava temizleyici aldık yattığım odada sürekli çalışıyor. Dışarı çıksam hapşırmaya başlıyorum yineBen 3 gün kullanmadım gözlerimin içi bile kaşınıyordu uyuyamadım vücudum kabardı kasintidan. Birkaç doktora sordum Zyrtech icebilirsin dedi. Mecbur kullandım ama içim içimi yiyor
Ben baya araştırmıştım da tüm alerji ilaçları c grubu yani zarar durumu bilinmiyor yazıyordu. Doktorum da sabredeceksin bunlar sıkıntı yaratır biz bebeklere sağlıklı kişilere bile verirken tereddüte düşüyoruz dedi. Ben de mecburen kullanamadımAllah allah ya benimki adını bile söylemeye fırsat olmadan kullanabilirsin dedi. Cidden anlamadım neye göre kullan kullanma dediklerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?