Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben 15+1 haftalık hamişim...ve sarı sarı akıntım var kokulu ve kaşıntılı değil ama çok az geliyor...acaba sizdede akıntı varmı?haftaya doktoruma gidicem inş. sorucam ama merak ettim?:1hug:
Canım şuan 22 haftalık hamileyim ve hala akıntım var.... Kokusuz ve kaşıntı olmadığı sürece doktorum normal olduğunu söyledi.... Bi problem olmadığını düşünüyorum ama yine de doktoruna danışmsnda fayda var....
kızlar bendede su gibi akıntı var ve çok korkuyorum 20 haftalık hamileyim insallah amnios sıvısı sızmıyordur sizin akıntılarınız nasıl benim gibi olan var mı lütfen yazın
benim de başından beri artarak devam eden akıntım var. koku ve kaşıntı olmamasına rağmen endişeye kapılıyorum zaman zaman. her ay düzenli idrar tahlili yaptırdığım için, neyse ki içim rahat.
22+3 haftalık hamileyim benimde çok fazla akıntım var sulu sarı yeşilimsi gibi kaşıntı ve yanma yok bu hafta dr agidince sorucam çok kokruyorum erken doğuma sebep oluyomuş
bendede yaklaşık 2 haftadır başladı akıntı ama kokulu.17 haftalık hamıleyım korkulcak bırsey yoktur ama ınsan rahatsız oluyor..ah bu annelık ne kadar da zormış..kaynanam hariç tüm anneleri seviyorum :))
bendede akıntı çok günlük ped yetişdiremiyorum artık.Eczaaneden tülbent alıp her kullandığımdada kaynatmayi düşünüyorum.Bence hijenik olur.Büyükler öyle der.
doktor banada fitil verdi ama ben hala kullanmadım.niyeyse istemiyorum.daha öncede vermişti kullanırken zorlanmıştım.hamilelikte zararı yoktur heralde.gerçi olsa doktor vermez.ama baya bi akıyo benim.:çok üzgünüm:
bende de var..çok yoğun değil ama,yumurtlama dönemindeki akıntıya benziyo sanki kıvam olarak..açık sarı,beyazımsı..koku da yok..hepimizde var olduğuna göre normal demek ki..