hamilelikte akıntınız varmı arkadaşlar!!!!

tuxgxbaa

elif sena'm hoşgeldin....
Kayıtlı Üye
8 Mart 2008
228
1
42
ben 15+1 haftalık hamişim...ve sarı sarı akıntım var kokulu ve kaşıntılı değil ama çok az geliyor...acaba sizdede akıntı varmı?haftaya doktoruma gidicem inş. sorucam ama merak ettim?:1hug:

Canım şuan 22 haftalık hamileyim ve hala akıntım var.... Kokusuz ve kaşıntı olmadığı sürece doktorum normal olduğunu söyledi.... Bi problem olmadığını düşünüyorum ama yine de doktoruna danışmsnda fayda var....

canım benim hamileliğim son ayında kokusuz bi akıntı vardı oldukcada fazlaydı ince pet lerden koyuyordum

26 haftalık hamileyim canım.. benimde akıntı devam ediyor.. arkadaşların da dediği gibi koku ve renk problemi yoksa sorun değil.. normalmiş akıntı..

benimde çok akıntım oluyor doktora srucaktım unuttum bir dahaki gidişimde unutmam inş

kızlar bendede su gibi akıntı var ve çok korkuyorum 20 haftalık hamileyim insallah amnios sıvısı sızmıyordur sizin akıntılarınız nasıl benim gibi olan var mı lütfen yazın

Sanırım hamilelikte akıntı problemi fazla yaşanıyor.... Doktorum bana sebamedin bir kremini önerdi.Alıp deneyeceğim bakalım...

bende 35 haftalıgım ve git gide artan bı akıntım var camasırım hıc kuru kalmıyo kasıntılı ve ve kokulu diil Allahtan...

var canım var hele ben de ne ararsan var bişey olmaz allahın izniyle..............

ya kızlar bende kaşıntı da var korktum şimdi.hamilelikten önce de akıntı ve kaşıntı vardı maleseff.

benim de başından beri artarak devam eden akıntım var. koku ve kaşıntı olmamasına rağmen endişeye kapılıyorum zaman zaman. her ay düzenli idrar tahlili yaptırdığım için, neyse ki içim rahat.:nazar:

hamilelikte akıntı oluyomuş drum bana günde 3 litre su içmemi söyledi.biraz zorlanıyorum ama akıntılarım azaldı gibi eskiye göre.

22+3 haftalık hamileyim benimde çok fazla akıntım var sulu sarı yeşilimsi gibi kaşıntı ve yanma yok bu hafta dr agidince sorucam çok kokruyorum erken doğuma sebep oluyomuş

bendede yaklaşık 2 haftadır başladı akıntı ama kokulu:KK43:.17 haftalık hamıleyım korkulcak bırsey yoktur ama ınsan rahatsız oluyor..ah bu annelık ne kadar da zormış..kaynanam hariç tüm anneleri seviyorum :))

bendede akıntı çok günlük ped yetişdiremiyorum artık.Eczaaneden tülbent alıp her kullandığımdada kaynatmayi düşünüyorum.Bence hijenik olur.Büyükler öyle der.

%100 pamuklu olan günkük ped var ben onu kullanıyorum tavsiye ederim kaşıntı içinde krem kaşıntım bayağı azaldı yok gibi diyebilirim.

ya kızlar benimde akıntım sarı yeşilimsi ve kokulu dr mantar dei ve fitil verdi 3 kre kullandım ams geçmedi bi zararı olsa dr söylerdi yaaa sizce?

doktor banada fitil verdi ama ben hala kullanmadım.niyeyse istemiyorum.daha öncede vermişti kullanırken zorlanmıştım.hamilelikte zararı yoktur heralde.gerçi olsa doktor vermez.ama baya bi akıyo benim.:çok üzgünüm:

bende de var..çok yoğun değil ama,yumurtlama dönemindeki akıntıya benziyo sanki kıvam olarak..açık sarı,beyazımsı..koku da yok..hepimizde var olduğuna göre normal demek ki..

X