hamilelikte akıntı

insirah3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2011
354
2
31+3 günlük hamileyim sarı bi akıntı var sabahtan beri normalmidir.bide bu dogumda suların gelmesi nasıl olur deneyimli olanlar varsa lütfen bilgilendirsin..

benımde basından beri akıntım oldu bazen gecdi sonra yine oldu simdi yine var
sarımsı parlak ama hic doktora sölemedim ...
suyun gelmeside okuudugum kadarıyla ilk basda damla damla gelıyomus sonra idrar kacırıyomus gibi oluyomus yani öle bacaklarından muslukdan akar gibi su akmıyomus :)
bizim bi tanıdık altıma kacırdım sandım ama suyum gelmıs doktora gidince söledi demişdi

bebeğin suyu renksiz şeffaaf yapışkan bi su benim kesede yırtılma olmuştu 32 haftalık.altıma kaçırdım sandım.sonra kesilmedi.bende akıntı dandım ama azar azar bitmeyinye doktora gittim.oda suyun tam.altına kaçırmıssındır dedi.ebeye gönderdi.içinde pembe bi kağıt olan bi ped verdi.renk değiştirirse sudur dedi.ebede muayene etti.bebeğin suyuymuş.1 hafta hastanede yattım sonrada erken doğumla 33 haftalık doğurdum.mutlaka doktorunuza gidip muyene olun.

korkuttunuz beni şimdi şuan dinleniyorum ama şimdilik yok daha sonra yine gelirse giderim:KK59:

bide benimki ranksiz su gibi deil sarı bi akıntı ölee altına kaçırır gibide gelmedi

bayanlar hamilelikte akıntılar olabilir hormanlardan,ama renklerinde anormallik koku yada farklılık olursa problem olabilir.idar yolu enfeksiyonlarında da akıntılar olusur ve renk koku degışımı olur yada rahime bağlıdır.bu nedenle yinede doktorunuza başvurmanızı öneririm.

gayet normal canım doktorum kırmızı olmadığı sürece sorun yok derdi banada ama yine de içim rahat etsin dersen ara bir doktorunu ...

bende 9 haftalık hamileyim sarı akıntım oluyor sürekli günlük ped kullanıyorum acaba gebelik boyunca devam edecekmi baya rahatsızlık veriyor birde idrar rengim çok koyu:KK49:

akıntı artışı hamilelikte normal idrar rengi isekullanılan ilaçlardan kaynaklanıyor arkadaşlar

3 saatlik bi doktor kontrolünden sonra burdayım beni dogum odasına aldılar agrı takibi için resmen korktum kadınlar nasıl sancılar çekiolardı:KK53: doktor istirahat dedi bişiy yokmuş çok şükür.

arkadaslar konu guncelse cevap yazarsaniz cok sevinirim.
22 haftalik hamileyim, yaklasik iki haftadir ara sira camasirima bir sivi geliyor akinti gibi degil,renksiz,kokusuz,ve oldukca fazla.Ilik oldigini hissediyorum.Fazla acik yazdim kizlar kusura bakmayin.Doktorumla gorustum.Olur olmaz hemen gel dedi smear benzeri birsey yapacaklarmis.Bakalim bekliyorum bende.Amniyo sivisi olmasindan korkuyorum.
Ayni durumu yasamis olan var mi?

ben hamile değilim ama olabilirim daha adet olmadım 6 günüm var ama belirtiler yaşıyorum......ilk defa bu ay sarı parlak şefaf bir akıntım var..kaşıntı yada koku yok ...hamileliğin ilk zamanlarında bunu yaşadınızmı?yani bende hamileysem ondan olabilir mi?hepinize sağlıklı doğumlar inşallah:nazar::nazar:

22 haftalik hamileyim, yaklasik iki haftadir ara sira camasirima bir sivi geliyor akinti gibi degil,renksiz,kokusuz,ve oldukca fazla.Ilik oldigini hissediyorum.Fazla acik yazdim kizlar kusura bakmayin.Doktorumla gorustum.Olur olmaz hemen gel dedi smear benzeri birsey yapacaklarmis.Bakalim bekliyorum bende.Amniyo sivisi olmasindan korkuyorum.

canım benim iki üç gün önce oldu ama sarı renkliydi doktora gittim çocugun içinde oldugu sıvıyı kontrol ettiler bişiy yokmuş fazlada yorulma yinede dedi doktor bol bol su iç dedi öle yani bişiy olmaz inş korkma bende burdan yazıpca korktum gittim zati normalde bişiy olmadıgını hissediodum.

bende 37+3 teyim. benimde son 2 haftadır akıntım arttı sarı renkli ve kokulu doktor bi ilaç verdi maflor plus diye ama 1 hafta içtim değişen bişey olmadı. bu hafta doktora sorucam bu ilacı bilen kullanan var mı?

benimde dün öksürürken birden alta kaçırmış gibi oldu.ama biraz idrarım da vardı.
bu ne demek ki acaba.rahimin yaptığı baskıdan mı yoksa bebeğin suyu muu.

canım kendine çok dikkat et ve bol bol su iç.benim de 20 haftalıkken gece idrar kaçırmışım gibi suyum gelmişti ama benimkini doktor test yapmadığı için sadece ultrason sonucuna bakıp bebeğin suyu değil deyip gönderdi. ve ara ara çamaşırım hafif şekilde ıslanıyordu daha sonra sarı akıntılarım da başladı ve 23. haftada yine suyum geldi. malesef amniyon sıvısıymış. eğer yazdığım mesajları okursan canım bu sebeple çok sıkıntı çektiğimi görürsün. bol bol yat , yorulma inşaallah sonuçların iyi çıkar canım geçmiş olsun

bende 9 haftalık hamileyim sarı akıntım oluyor sürekli günlük ped kullanıyorum acaba gebelik boyunca devam edecekmi baya rahatsızlık veriyor birde idrar rengim çok koyu:KK49:

İdrar renginin koyuluğu elevit kullanıyorsanız ona bağlıdır.

bide benimki ranksiz su gibi deil sarı bi akıntı ölee altına kaçırır gibide gelmedi

Bebeğin suyu akıntı gibi değildir.Normal su gibidir adı üstünde.Yapışkan değildir renkli değildir.
Su geldiği zaman altınıza kaçırmış hissedersiniz kendinizi.

X