bende 17+3'teyim ve aynı problemi yaşıyordum. pazartesi günü bi ilaç verdi, iki gündür yatmadan önce kullanıorum ve kesildi bile. ama bu akıntının özelliğine de bağlı bildiğim kadarıyla en garantisi doktoruna danışman tabiki.
ben de oluo akıntı bazen sarımsı bazen beyaz hatta ped kullanıorum bazen.ama tahlillerim temiz çıktı doktorum normal olduğunu söyledi.bi de özellikle geceleri o kadar terliorum ki çamaşırım hatta pijamam nemli oluo.sizde de oluo mu bu durum?
Merhaba arkadaşlar bnde 17 haftalık hamileyim bendede yoğun akıntı var ...Beyaz renkli..bazen su gibi oluyor...çamaşırımı ıslatıyor...gece terlemeleri olmuyor ama dün gece her tarafımda sanki kalp atıyordu...sanırım kan dolaşımı çok hızlı ve bunu hissedebiliyorum...sadece geceleri bel ve bacak ağrısı çekiyorum...
demekk ki endişelenmemmize gerek yok. hepimiz yaklaşık aynı haftalardayız. benzer durumlar olduğuına göre içimizi rahat tutalım ki bebişler iyi olsun....
kizlar bu cok normal bir durum... heleki biraz daha gecsinn inan tuvalete yatak atip orda uyuyasim geliooo.... dakka basi git gell uyku düzenim bozuldu vaallaaa!
mrb canım ben 36.haftamdayım çok akıntım oluyor ama ilk hamiş olduğumdada öyleydi çok oluyordu ve bi zaman sonra geçti şmdi yine oluyor.tuvaletede çok çıkıyordum. doktoruma sormuştum ilk hamile kaldımda koku olmadı sürece bişey olmaz demişti yinede doktoruna bi sor içini rahatlatmak için
arkadaşlar ne olur yardım edin adet sancısı gibi sancılarım var adetime 5 gün var daha akıntımda fazlalaştı sizde nasıl olmuştu deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.