• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte akıntı?

nesvezey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
58
12
3
26
Hamileliğin ilk ayındayım akıntı normal midir? Bazen beyaz sarı akıntılarım oluyor normal midir bu

Hamileliğin başı sonu yok artarak devam edecek normal tabii ki akıntı olması sarı ve yeşilse koku varsa enfeksiyon vardır sonraki kontrolünde doktorunla konusabilirsin, bı sürede bol su iç hafifse atlatirsin zaten

Hamileliğin başı sonu yok artarak devam edecek normal tabii ki akıntı olması sarı ve yeşilse koku varsa enfeksiyon vardır sonraki kontrolünde doktorunla konusabilirsin, bı sürede bol su iç hafifse atlatirsin zaten
Enfeksiyon önceden de vardı bende korkuyorum gebeliğe engel olur mu bide su içemiyorum yaaa sık sık içmeye çalışıyorum ama yutamıyorum 🤦‍♀️

Enfeksiyon önceden de vardı bende korkuyorum gebeliğe engel olur mu bide su içemiyorum yaaa sık sık içmeye çalışıyorum ama yutamıyorum 🤦‍♀️
Engel bı durumu yok, içmeyi dene sen, fitil falan da verseler susuz atılacak bı durum değil, benim de hıc gecmez sadeece gebelikte değil hep olan bı durum arada hafifler geri gelir 🤷🏻‍♀️

Back