A arzhnm06 Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2021 3 0 26 22 Aralık 2021 Konu Sahibi arzhnm06 #1 Kızlar 23 haftalık hamileyim ve su tarzinda akıntılarim oluyo ara ara beni huzursuz ediyo sizce bu bi sorunmu ??
Kızlar 23 haftalık hamileyim ve su tarzinda akıntılarim oluyo ara ara beni huzursuz ediyo sizce bu bi sorunmu ??
S Szr_ Kısa çöp uzun çöpten hakkını alır elbette.. tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2019 2.571 7.216 42 22 Aralık 2021 Konu Sahibi arzhnm06 #2 arzhnm06 .!.: Kızlar 23 haftalık hamileyim ve su tarzinda akıntılarim oluyo ara ara beni huzursuz ediyo sizce bu bi sorunmu ?? Genişletmek için tıkla... Bence doktora gidin muhakkak. Su gibi akıntıyı duymadım hiç. Bebeğin suyu azalıyor olabilir. En azından ilaç serum tarzı bişey yapılır. Sorun yoksa da içiniz rahat eder. Olumlu oy 0 Olumsuz oy
arzhnm06 .!.: Kızlar 23 haftalık hamileyim ve su tarzinda akıntılarim oluyo ara ara beni huzursuz ediyo sizce bu bi sorunmu ?? Genişletmek için tıkla... Bence doktora gidin muhakkak. Su gibi akıntıyı duymadım hiç. Bebeğin suyu azalıyor olabilir. En azından ilaç serum tarzı bişey yapılır. Sorun yoksa da içiniz rahat eder.