Hamilelikte akıntı ve kasik ağrısı

Pandam35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2021
39
8
1
25
Merhaba hamiş anneler ben gebeliğim 15+5 günündeyim bu zamana kadar hiçbir belirtim olmadı kusma mide bulantısı falan . Ama 4 gündür kasiklarikda aniden sızı ve yoğun beyaz akıntı var sizce bu normal midir

Enfeksiyon olabilir doktorunuza haber verin.

Kasık ağrısı normal bence çünkü bebiş büyüyo artık ama akıntı enfeksiyon kaynaklı olabilir doktora sordunuz mu

Bende hemen hemen o haftalardayım canım. Gayet normal akıntı. Zamanla artacakmış. Koku olmadığı sürece problem etme. Bende 14 üncü haftaya girdiğimden beri kasık rahim ağrısı çekiyorum. Buda bebek ve rahim büyüdüğü için kaslar ve rahim geriliyormuş. Hatta adet sancısı gibi bile oluyor. İkinci trimester dönemi böyle ağrıyla geçiyormuş göbüşlerimiz büyüyecek çünkü. Kanamaya dönmediği sürece sıkıntı yapmayın hakkınızda hayırlısı olsun

Çok sağolun şimdi hastaneye gelebildim anca doktorumuzu bekliyorum endişe ediyoruz ne yazik ki canımızdan can çünkü ve ben ağır bir işte calisiyorum sürekli ayakta ve 14-15 saati aşıyor yeri geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…